Óriási újításra készül Erzsébet királynő az Oprah-interjú hatására

Hatalmas változást vezet be Erzsébet királynő a palota éltében, miután Meghan és Harry rasszizmussal vádolta meg a családot.

Óriási újításra készül Erzsébet királynő az Oprah-interjú hatására

Erzsébet királynő nagyon komolyan veszi azt, amit Meghan és Harry mondott az Oprah-interjúban, miszerint volt valaki a királyi családban, aki Archie bőrszíne miatt aggódott. Persze nem nevezték meg a konkrét személyt, amire nincs is szükség – és valószínűleg sosem derül majd ki, hogy kiről volt szó – de elég kellemetlen az ügy már így is. A Mail On Sunday egy bennfentesre hivatkozva azt állítja, hogy a királynő nem hagyja annyiban a dolgot, szeretne kinevezni egy olyan személyt, aki a diverzitással, vagyis a sokszínűséggel fog foglalkozni.

A kinevezett független személy feladata lesz, hogy segítsen abban, hogy még komolyabban foglalkozzanak a kisebbségekkel és az LMBTQ közösséggel. „Ez egy olyan probléma, amit nagyon komolyan vesz a palota. Meg van az eljárásrend, a program, de nincs igazi előrelépés, amit látni szeretnének, úgyhogy még több munkára van szükség. Mindig van hova fejlődni” – mondja a lap forrása, és hozzáteszi: „Nem félnek új módszert bevezetni. A munkát már egy ideje elkezdték, és az egész család támogatja.”

Harry herceg egyébként azt is említette az ominózus interjúban, hogy a rasszizmus volt az egyik oka annak, hogy elköltöztek Meghannel Amerikába. A beszélgetést követően az uralkodónő kiadott egy közleményt, amiben kijelentette, az elhangzott vádakat komolyan veszik, és bizalmasan ki is vizsgálják majd a négy fal között.

Lemaradtál az Oprah-interjúról? Képbe hozunk!

Még több

Te Te Te