3 csillagjegy, akinél nincs szívósabb

Ha valamit eldöntenek, azt meg is valósítják ezek a csillagjegyek, és köszönik, részükről jöhetnek a nehézségek, nincs olyan tényező, amivel ne tudnának mit kezdeni.

3 csillagjegy, akinél nincs szívósabb

A legtöbb csillagjegy akkor teljesít jól, ha minden körülmény adott, van egy támogató pasi az életükben, és szuper fizu motiválja őket. Sokan viszont egyenesen összeomlanak, ha homokszem kerül a gépezetbe, esetleg jön egy komolyabb nehézség – kivéve őket: ezek a csillagjegyek ugyanis a legszívósabb banda az összes közül.

Halak

Az a titkod, hogy mindig, minden körülmények között találsz valamit, ami motivál, pörget, amiért hálás vagy. Az élményeidből töltekezel, és pontosan tudod, hogy egy sötétebb időszakban, emlékként előhúzva táplálkozhatsz belőle. Ahogy abból az alapélményből is, hogy ki akarsz kerülni a nehezebb helyzetből, amit abszolút átmenetiként kezelsz. Mindig keresed a megoldásokat, és a saját erődre építesz ahelyett, másoktól várod a megoldást.

Erre figyelj: Tök jó, ha nem vagy egy megmentésre váró hercegnő, viszont van különbség aközött, hogy totál passzív vagy és mástól várod a megoldást, vagy megtanulod elfogadni a segítséget, ami abszolút az érdekeidet szolgálja.

Nyilas

Te vagy az a karakter, aki akkor is áll egy probléma felett, amikor mások már feladták, mert pontosan tudod, hogy csak idő, energia, és kitartás kérdése, hogy megcsípd a megoldást. Olyan problémamegoldó képességeid vannak, mint senkinek, és bár az erős akaratod és makacsságod miatt rengeteg konfliktusod van, ne felejtsük el, ez a te nagy erősséged is.

Erre figyelj: Jó, ha rágyúrsz arra, hogy ha nyugi van, ne nyomj el másokat, és megtanulod kordában tartani a benned élő kis akarnokot, amikor viszont szükség van rá, bátran engedd ki – akár mások érdekeiért harcolva is.

Oroszlán

Mások esetében az egó és a büszkeség egy felnagyított lufi, nálad viszont igazi vezérelv. Köré rendeződik az életed, a céljaid, az álmaid, de még a reflexeid is. Ez egyfelől para, mert könnyen kihasználhatják mások, ha ismerik, hogyan működsz, másfelől még mindig jó, hogy van egy nem is olyan rejtett tartalékod, ami egyszerűen sosem fárad el benned. Nyertesnek tartod magad, és nem engedheted meg, hogy az imázsod bármi miatt is sérüljön. Ha valaki, te a legrosszabb időszakban is megoldásokon kattogsz, az önsajnálat vagy feladás nagyon nem a te jeled volt az oviban.

Erre figyelj: Csak akkor vesd be ezer százalékkal, ha valóban szükséged van rá, különben csak felesleges konfliktusaid fakadnak belőle, vagy idő előtt totálisan elfáradsz, és nem marad elég energiád az igazi problémák megoldásaira.

És ha már csillagjegyeknél tartunk, ideje megtudnod, kik a:

Még több

Te Te Te