A Bridgerton két színésze is csatlakozott a Witcher második évadához

A találkozás, amiről nem tudtál, hogy szükséged van: a Bridgerton színészei a másik kedvencedben, a Witcherben. Nagyon izgalmas!

A Bridgerton két színésze is csatlakozott a Witcher második évadához

Nagyon szuper hírek érkeztek a Witcher második évadáról: jó néhány új szereplőt jelentettek be, akik most fognak csatlakozni a Netflix produkciójának folytatásához.

Közülük a két legmenőbb név egyértelműen a másik kedvenc netflixes sorozatodból, a Bridgertonból átigazoló színészek, akiket tutira fura lesz a történelmi Anglia helyett egy fantasy-világban látnod. Az egyikük a Lady Danbury-t alakító Adjoa Andoh, aki Nenneke karakterét formálja meg, a másik pedig Chris Fulton, aki a Bridgertonban Sir Pihllip Crane-t játszotta (tudod, a srác, aki a fináléban megkérte Marina kezét), a Witcherben pedig Rience-t formálja majd meg.

A további bejelentettek még Liz Carr (aki Fennt fogja alakítani), az Outlanderből ismert Graham McTavish (mint Dijkstra), Cassie Clare (aki Phillippa Eilhartot játssza majd), Kevin Doyle (Ba’lian megformálójaként) és Simon Callow (aki Codringher kelti majd életre).

Witcher második évadáról ezen kívül is van még infónk: tudni lehet például, hogy nagyjából merre fog folytatódni a sztori. Először is Ríviai Geralt (Henry Cavill) küldetése az lesz, hogy Cirilla hercegnőt (Freya Allan) biztonságos helyre – Geralt gyerekkori otthonába, Kaer Morhenbe – juttassa, miközben meggyőződése, hogy Yennefer meghalt a Soddeni csatában. (Ám mivel Anya Chalotra biztosan visszatér a folytatásban, mi már tudjuk, hogy Geralt téved.) Miközben a Kontinens lakói hatalomra törnek, Geralt megtudja, hogy Cirit a saját, rejtélyes képességeitől is meg kell védenie.

Itt összeszedtünk mindent, amit tudnod kell a Witcher folytatásáról:

Még több

Te Te Te