Billie Eilish egy pattanásos, kócos fotóval győzte le Selena Gomezt az Instán

Végre megdőlni látszik, hogy hibátlan bőr, tökéletes haj és izgalmas környezet kell, hogy mindenáron dőljenek a lájkok. És erre Billie Eilish rekordokat döntögető szelfije a bizonyíték.

Billie Eilish egy pattanásos, kócos fotóval győzte le Selena Gomezt az Instán

Vannak napok, amikor szétnézel az Instán, és úgy érzed, szépítő filterek nélkül inkább elő sem merészkedsz? Ebben az esetben nagyon tudjuk ajánlani Billie Eilish profilját (ha már eleve követed, csekkold napjában többször a feedjét), ugyanis egy olyan nyers fotóval döntött rekordot az Instagramon, amit Kylie Jenner, Kim Kardashian, sőt még a legtöbb lány is azonnal törölt volna, hogy még a tárhelyet se foglalja.

Hajszínben az erő

Kezdjük ott, hogy Billie rajongói már attól eleve megőrültek, amikor az énekesnő két év után lecserélte ikonikus neonzöld-fekete tincseit, és platinaszőke frizurával csekkolt be az Instájára. A fotó a cikk írásakor 21 millió lájknál jár, ahhoz viszont, hogy megdöntse a csúcstartó Selena Gomez korábbi rekordját, 6 másodperc alatt kellett 1 millió szívecskét szereznie új fotójával, ami, jelentjük, meg is történt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés

Bár nem gondoljuk, hogy cél lett volna, 4 nappal később Billie újabb szelfit küldött elképesztő győzelmére: ezúttal pedig azt is sikerült bebizonyítania, hogy fejtetőn összefogott, kócos konttyal, karikás szemmel, és pattanással az állán is rajonganak érte. Ugyanis kapaszkodj, de ez a fotó is megdöntötte ugyanazt a rekordot, mint a szőke hajjal debütáló kép. Vagyis jelenleg ő az egyetlen híresség, aki elmondhatja magáról ebben a pillanatban, hogy másodpercek alatt képes volt milliók kedvelését besöpörni, ráadásul ilyen rövid időn belül kétszer.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés

És mert Billie Eilish-ból sosem elég, olvasd el ezeket is:

Még több

Te Te Te