A Bridgerton színésznője Ariana Grande exével kavar

Elsőre talán furcsa párosnak tűnhet Phoebe Dynevor és Pete Davidson, de a legfrissebb hírek szerint jó, ha már most szokni kezded a duót.

A Bridgerton színésznője Ariana Grande exével kavar

Valld be, hogy valahol egy világ omlott össze benned, amikor kiderült, hogy a Bridgerton két sztárja, Phoebe Dynevor és Regé-Jane Page nem alkotnak egy párt a valóságban, képernyőn izzó, szinte kanalazható kémia ide vagy oda. Erre jött a kiábrándító hír, miszerint Regé nagyon nem szingli, és az életben egy csinos sportolóval tengeti londoni életét milliókat érő otthonában.

Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a sorozat Daphne-ja is foglalt. És most ne egy olyan elegáns angol srácot képzelj el mellé, mint amilyen Tom Felton vagy Tom Hiddleton (hogy csak két Tomot dobjunk be a kedvenceink közül). Phoebe a The Sun információi szerint Ariana Grande exével, pontosítsunk: ex-vőlegényével, Pete Davidsonnal kavar.

Igaz, még nem élvezik egymás társaságát túl régóta, de a 25 éves színésznő már most arra kérte a színészt, hogy utazzon el hozzá az Egyesült Királyságba, miután összemelegedtek New Yorkban, ahol Pheobe a Younger című filmet forgatta még múlt hónapban. Pete pedig le is csapott az alkalomra, és rábólintott, hogy bevállalja a 3000 mérföldes utat a híresség kedvéért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pete Davidson (@petedavidsons) által megosztott bejegyzés

„Az a tény, hogy az Egyesült Királyságba repült, elég egyértelmű bizonyíték rá, mennyire érdekli” – árulta el egy forrás a lapnak. De vajon mit szólna ehhez Lady Whistledown?

Ha már hiányzik a Bridgerton, legalább olvass kedvenc sorozatodról!

Még több

Te Te Te