Britney Spears élete legbátrabb lépésére készül

A már évek óta gyámság alatt álló Britney Spears nyilvánosan el akarja mesélni a történetét.

Britney Spears élete legbátrabb lépésére készül

Britney Spearst inspirálta Harry és Meghan bátorsága, mikor kiálltak a nyilvánosság elé és elmesélték az elmúlt évek eseményeit a saját oldalukról. Úgyhogy az énekesnő hamarosan ugyanezt a lépést készül megtenni – csak épp Oprah Winfrey nélkül.

„Britney mindig is el szerette volna mondani a történetét, ezt pedig a kezdetektől egy memoir formájában tervezte. Csakhogy a gyámság ezt jelentősen megnehezíti”– árulta el egy forrás az Us Weeklynek.

Az újság egy másik bennfentest is megkérdezett, aki szerint Brit már parkolópályára tette a könyvről szóló terveket és írás helyett szóban hozná nyilvánosságra a vele történteket. „Nem akar interjút adni, viszont meg szeretne szólalni. A közösségi média tűnik erre a legjobb választásnak, amit meg is tehetne a barátja, Sam Asghari segítségével, az ő oldalán. Főleg, ha nagyon vészhelyzetről lenne szó. De ami biztos, hogy Britney nem akarja, hogy cenzúrázzák.”

Egy ilyen bátor húzást minden Britney-rajongó imádna, és az is biztos, hogy a #FreeBritney-mozgalom is megerősödne, ami azért jött létre, hogy az énekesnőt végre felmentsék a 2008 óta tartó gyámság és az apja, Jamie Spears uralma alól.  13 év után először most van egyébként egy halvány reménysugár ez utóbbira, miután Jamie betegsége miatt most Britney menedzsere, Jodi Montgomery lett az énekesnő ideiglenes gyámja. Brit pedig elhatározta, hogy megküzd azért, hogy ez hosszútávon így maradjon. 

Britney-nek legalább a szerelmi élete rendben van – tőlünk pedig mindent megtudhatsz a pasijáról, Sam Asghariról:

Még több

Te Te Te