Ez a WandaVízió-karakter vagy a csillagjegyed szerint

Ha te is imádtad a WandaVíziót, olvass tovább: most megtudhatod, kire hasonlítasz a legjobban a Marvel első sorozatából.

Ez a WandaVízió-karakter vagy a csillagjegyed szerint

Kos – Monica

Monica volt az első, akinek feltűnt, hogy valami nagyon nincs rendben. Nem tér ki a konfliktusok elől, ami klasszikus Kos tulajdonság. Nem ül hátratett kézzel, hanem kivont karddal indul a harcba. Motivált és mindennek a mélyére akar ásni, akárcsak te.

via GIPHY

Bika – Jimmy

Megbízható és makacs vagy, pont mint Jimmy! Eleinte sokan alábecsülték, amiért olyan visszafogott természetű, ám ő bebizonyította, semmi nem tántoríthatja el a céljától. Türelmesen megvárta, míg sikerül mindent kinyomoznia. Olyan, mint te, senki nem állhat az újtába!

via GIPHY

Ikrek – „Pietro”

Amikor Pietro Westview-ba érkezett, hamar megszerette mindenki rokonszenves természete miatt. Ő olyan típus, akit a kíváncsisága vezérel, vagyis nagyon hasonló hozzád. Mivel rendkívül alkalmazkodó, könnyen beilleszkedett, ez a kaméleonkodás pedig neked is egy szuperképességed.

via GIPHY

Rák – Geraldine

Geraldine nem igazán akarta észrevenni, mi történik körülötte, így továbbra is barátkozott Wandával, sőt tanácsokkal is segítette őt. Ez amolyan Rák-tulajdonság: ha ebben a csillagjegyben születtél, mindenkiről hajlamos vagy jót gondolni és extra gondoskodó vagy. Ne hagyd, hogy kihasználjanak!

via GIPHY

Oroszlán – Dottie

Dottie a show legmakacsabb háziasszonya, aki imád szerepelni és irányítani másokat. Ilyen az Oroszlán csillagjegy is, azt szereti, ha csodálják, és ha uralkodhat másokon. Ha ő jelen van, mindenkinek rá kell figyelni, különben jön a megtorlás. Persze mindenhol szükség van ilyen erős személyiségekre, hiszen ők kovácsolnak egységet.

Dottie WandaVision

Szűz – Darcy

Darcy karaktere analitikus, imádja a részleteket, így az ő szerepe komoly volt a nyomozás során. Ebben nagyon hasonlítasz hozzá, te is szereted elemezni a dolgokat, fontosak számodra a részletek. A munkád és a magánéleted során is elképesztően alapos vagy, ezért szeret mindenki.

via GIPHY

 

Mérleg – Vision

Vision számára Wanda volt a középpontban, ezért hajlandó volt mindenkivel szövetkezni, még akkor is, ha nem mindenben értett velük egyet. A felesége számára a minden, a szerelmük extra fontos neki. Ismerős a hozzáállása? Nem véletlenül, hiszen ezek Mérleg-tulajdonságok!

via GIPHY

Skorpió – Wanda

Bizony, te vagy Wanda! Érzékeny és manipulatív. Wanda az utolsó percig rejtegette az érzelmeit és mindent megtett, hogy megvédje a családját. Ehhez pedig átvette az irányítást a körülötte lévők elméje fölött. A hétköznapokban neked is van hasonló képességed, szereted, ha úgy történnek a dolgok, ahogy te szeretnéd.

via GIPHY

Nyilas – Tommy

Mint Tommynak, neked is a szabadságod a legfontosabb. Kalandvágyó és mindig optimista, akár a te csillagjegyed. Ha nem lennének olyan emberek, mint te, mások hamar elveszítenék a jó kedvüket és a motivációjukat. Egy Nyilas azonban mindig mindenkinek mosolyt csal az arcára.

WandaVision Tommy

Bak – Hayward

Hayward magas pozit tölt be a SWORD-nál, ami azért van, mert célorientált és megfontolt. Mindenki neki jelent, ő pedig kellő komolysággal hozza meg a fontos döntéseket. Ismerős? Bizony, ti ketten nagyon hasonlítotok, hiszen Bak jegyűként számodra is fontos a céljaid elérése, álmaid megvalósítása.

WandaVision Hayward

Vízöntő – Agnes

Agnes éppen olyan lázadó, mint amilyen te is vagy. Nehezen illeszkedik be, szenvedélyből pedig megszegett pár szabályt. Ugye, hogy ettől pont olyan, mint egy Vízöntő? Ő az, aki mindenkinek megmondja a véleményét és igyekszik rávenni az embereket arra, hogy olyannak lássák magukat, amilyenek.

via GIPHY

Halak – Billy

A Halak csillagjegyűek olyanok, mint Billy: extra empatikusak, könnyen ráéreznek arra, milyen passzban van a másik és megpróbálnak segíteni neki. Egy kicsit introvertáltak, szeretnek a háttérben maradni, de mindig érezhető, hogy jelen vannak. Halakként könnyen kiigazodsz az érzelmek világában.

Billy és Tommy WandaVision

Még több

Te Te Te