Katalin hercegné miatt mindenki ezt a táskát akarja

Katalin hercegnének elég volt egyszer viselnie egy táskát, máris megdobta vele az eladásokat. Pedig nem egy olcsó darabról van szó.

Katalin hercegné miatt mindenki ezt a táskát akarja

Katalin hercegné akkora stílusikon, hogy bármit visel, azt szinte azonnal elkapkodják a boltokból és a webshopokból. Ez a Katalin-hatás, ami után nagyon sok vállalkozó és cég vágyakozik, hiszen ki ne szeretne egy kis ingyen reklámmal extra profitot szerezni. Legutóbb a Missoma fülbevalóiért rajongott a net, ami gyógyító kristályt tartalmaz, és ami szeretetet, együttérzést és jó hangulatot sugároz a weboldal szerint.

Most egy újabb kiegészítőről derült ki, hogy fent van a rajongók kívánságlistáján, sőt sokan már le is csaptak rá. Pedig egy dizájner táskáról van szó, ami nem az olcsóbb kategóriába tartozik. Decemberben bukkant fel a hercegné kezében, és nem kevesebb, mint 1595 fontba, átszámítva 677 ezer forintba kerül.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A Grace Han tervezte Love Letter nevű fekete táska praktikus és időtálló darab. Kézben is viselhető, ahogy maga a hercegné is szereti, de hosszú pánttal érkezik, így vállon is simán hordható. Kicsit nagyobb méretben, piros és rózsaszín verzióban is elérhető.

Maga a tajvani születésű brit tervező árulta el a Femailnek, hogy mennyire megdobta az eladásokat, miután bejárták a netet a fotók, amin Katalin a táskát tartja a kezében: „Cambridge hercegné megdobta az értékesítést. Tucatnyi Love Letter táskát adtunk el nagyon rövid idő alatt, megdupláztuk az eladásainkat az előző év azonos időszakához képest.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Grace Han (@gracehanglobal) által megosztott bejegyzés

Olvasnál még Katalin stílusáról? Kattints:

Még több

Te Te Te