Vilmos herceg egyáltalán nem érzi magát csapdában, bármit is mondjon Harry

Bár Harry herceg azt nyilatkozta az Oprah-interjúban, hogy trónörökösnek lenni kész csapda Vilmos számára, ő ezzel egyáltalán nem ért egyet.

Vilmos herceg egyáltalán nem érzi magát csapdában, bármit is mondjon Harry

Az a rész megvan az Oprah-interjúból, mikor Harry kifejtette, hogy a bátyja, Vilmos herceg egy csapdába született? Merthogy ő és az apjuk, Károly trónörökösként nem tehetik meg soha, azt, amit Harry: azaz egy teljesen másik, a királyi családtól távoli életet választani.

Most a tesók egy közeli barátja nyilatkozott Harry kijelentéseiről és Vilmos reakciójáról a Sunday Timesnak. Elmondása szerint Harry elmélete távolabb nem is állhatna az igazságtól. „Vilmosnak egy kijelölt út jutott, amit ő teljes mértékben el is fogad. Nagyon is a nagyanyja unokája a kötelesség és a szolgálat iránti tisztelet értelmében” – hasonlította a herceg elhivatottságát II. Erzsébetéhez. 

Emellett pedig a testvérek barátja azt is elmesélte, hogy ez az egész ügy Megxitestől, Oprah-interjústól együtt csak még közelebb hozta a két jövendőbeli királyt, azaz Vilmost és Károlyt és a jelenlegi uralkodót. Apa, fia és a királynő még egységesebb frontot alkotnak, mint eddig valaha. Sőt, az interjú hatására – amiben Harry meglehetősen sok kritikával illette az édesapját – Vilmost arra inspirálta, hogy teljesen Károly herceg mellett álljon.

Vilmos volt amúgy az első, aki a nyilvánosság előtt kommentálta az interjút, tagadva a beszélgetés legdurvább fordulatát, mikor is Harry és Meghan rasszizmussal vádolták a brit uralkodókat. „Egyáltalán nem vagyunk rasszista család”– mondta akkor a herceg, aki később Harryvel is beszélt az elhangzottakról. És bár jelenleg nem látszik javulni a viszonyuk, Harry és Vilmos is azon vannak, hogy rendezzék a nézeteltéréseiket.

Eleged van már a királyi viszályokból? A hercegi gyerekek egyáltalán nem balhésak, és cserébe sokkal cukibbak, olvass róluk!

Még több

Te Te Te