Breaking: Ashley Tisdale anya lett

Engedjük el a mai napot egy forró fürdővel, és egy örömteli hírrel: Ashley Tisdale életet adott első kisbabájának!

Breaking: Ashley Tisdale anya lett

Onnan tudjuk, hogy szépen lassan mi is öregszünk (nem is), hogy gyerekkorunk meghatározó filmjeinek meghatározó szereplői lassan mind anyák és apák. Igen, rólatok beszélünk, kedves Harry Potter-cast! És most már a High School Musical szőkesége, Ashley Tisdale is csatlakozott a sorhoz – írja az amerikai Cosmopolitan.

A színésznő alig egy órája adott hírt az Instagramján, hogy megszületett első babája, aki történetesen egy kislány. (Még mindig alig hisszük el, hogy Ashley, aki nemrég maga is kislány volt, anya lett, na de lapozzunk.) És ha már becsekkolt az Instájáról, megosztotta rajongóival a kicsi elképesztően különleges nevét is. „Jupiter Iris French megérkezett hozzánk 2021. március 23-án” – fogalmazott rövid, fekete-fehér fotót kísérő bejegyzésben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ashley Tisdale (@ashleytisdale) által megosztott bejegyzés

Ashley egyébként tavaly szeptemberben, egy blogbejegyzésben mesélt arról először, hogy anya lesz. 6 év házasság után döntöttek úgy férjével, Christopher Francesszal, hogy belevágnak a családtervezésbe. Akkor úgy fogalmazott, hogy ennyi idő bőven elég volt rá, hogy egy erős alapot építsenek, és minden görcsösség és akarás nélkül vágtak bele a projektbe, aminek nagyon hamar babahír lett a vége. Szívből gratulálunk az egész családnak, és alig várjuk a további cuki fotókat!

Jöhet még néhány babahír a közelmúltból?

Még több

Te Te Te