Éveket kellett rá várni, hogy kiderüljön, miért ment tönkre Chris Pratt házassága

Anna Faris és a Marvel-filmek színésze, Chris Pratt 2017 óta nem házasok, és most jött el az idő, hogy egészen konkrétan kiderüljön, miért vált elviselhetetlenné a kapcsolatuk.

Éveket kellett rá várni, hogy kiderüljön, miért ment tönkre Chris Pratt házassága

Ha 2017-ben egy olyan párt kellett volna mutatnunk, akinek a házasságra komoly összegetek tettünk volna, hogy örökké tart, az egészen biztosan Chris Pratt és Anna Faris lett volna. A 2009 óta tartó házasság viszont pont 2017-ben futott zátonyra, és mivel a pár kifejezetten diszkréten kezelte a magánéletét, a külvilág már csak a válás szomorú tényével szembesült.

Chris azonban nem szomorkodott sokáig, két évvel később már Katherine Schwarzeneggert vezette oltár elé (nem, nem random egyezés a vezetéknév, ő tényleg Arnold Schwarzenegger lánya). Tavaly augusztusban pedig a színész egy édes fotóval jelentette be az Instagramon, hogy megszületett első közös kislányuk, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt. Akinek az érzekézésére zseniálisan reagált az ex, Anna Faris, hiszen válás ide vagy oda, Hollywood kliséihez képest meglepően jó kapcsolatban maradtak.

A színésznő most épp egy podcast beszélgetésben vallotta be Gwyneth Paltrow-nak, mi állt elhidegülésük, majd válásuk hátterében: kapaszkodj, de a jó öreg versengés bombázta szét a szerelmüket. „Mindkét házasságom során színészhez mentem hozzá, és szerintem nem végeztünk túl jó munkát, ami a versengés kizárását illeti” – magyarázta Anna, aki 2004-ben Ben Indrának mondott igent, 2009-ben pedig Chris Prattel állt oltár elé. „Bármikor merült fel a versengés vagy a hasonlítgatás, nem igazán tudtam jól kezelni. Remélem, ezt azóta kinőttem.”

Anna egyébként a Horrora akadva filmekkel futott be, és bár karrierjében sosem sikerült túllépnie a bugyuta vígjátékokon, kapcsolatuk kezdetén határozottan ő volt a híresebb. Csakhogy menet közben a Marvel leszerződtette az akkor még pufi Chris Prattet, akinek nem csak az izmai durrantak be, hanem a karrierjét is alaposan bebikázta, hogy ő lett A galaxis őrzőinek Űrlordja. A többi már legenda – és mint most megtudtuk, egy házasság mumusa.

Forrás: BuzzFeed

Hiányzik Chris? Máris mutatjuk, mi van vele mostanában!

Még több

Te Te Te