Ezt az egy dologot a csillagjegyek mindig titkolják magukról

Mindenkinek van olyan tulajdonsága, amivel nem szívesen villog. Csekkold le, hogy mi az, amit az egyes csillagjegyek mindig titkolnak magukról!

Ezt az egy dologot a csillagjegyek mindig titkolják magukról

Van, aki gyűlöl hibázni, van, aki a felelősségvállalástól retteg, és olyan is akad, aki sose vallaná be, mennyire rosszul bánik a pénzzel. Íme a lista, hogy mi az az egy dolog, amit az egyes csillagjegyek mindig titkolnak magukról.

Kos

A Kosok számára extra fontos, hogy fizikailag és szellemileg is mindig top formában legyenek. Azt gondolják magukról, hogy szinte bármire képesek és legyőzhetetlenek, gyűlölnek veszíteni vagy megbukni valamiben. Ha viszont valami mégis kifog rajtuk, vagy valamiben kevésbé ügyesek, arról jó mélyen hallgatnak.

Bika

A Bika szereti azt gondolni magáról, hogy mindenhez ért, ha pedig nem, annak utánanéz. Precíz, alapos, és megbízható, aki két lábbal a földön áll, és ezt szívesen hangoztatja is. Azonban a pénzügyekhez egyáltalán nem ért, sőt, drámaian rosszul bánik a pénzzel, ezt viszont igyekszik minél inkább eltitkolni, mert nagyon nem fér bele a magáról kialakított képbe.

Ikrek

Bármiről legyen is szó, az Ikrek egyszerűen képtelen dönteni, vagy csak nagyon nehezen hoz meg döntéseket. Épp azért változtatja meg folyton a véleményét, mert nem tud elköteleződni egy megoldás mellett sem. Leginkább azt titkolja magáról, hogy egyenesen retteg a döntési szituktól és a felelősségvállalástól.

Rák

A Rák személyiségének alappillére, hogy segítőkész, odaadó, és képes bármikor maga elé helyezni a szeretteit. A saját fontosságát és értékét annak tükrében méri, hogy mennyire van szüksége a környezetének a gondoskodására vagy a segítségére. Így még véletlenül sem vallaná be, talán még magának sem, amikor egy kis egyedüllétre vagy távolságra lenne szüksége.

Oroszlán

Az Oroszlán szeret mindentudónak és mindenhatónak látszani, azonban a nagy szavak mögött gyakran nincs semmi. Csak azért képes túlozni, sőt néha kamuzni, hogy a középpontba kerüljön és felnézzenek rá. Sokszor adja elő azt is, hogy ért valamihez, miközben köze nincs a témához. Ezeket viszont mind-mind görcsösen titkolja magáról…

Szűz

Mit is titkolhatna magáról leginkább egy olyan jegy, akinél a 100% az alap, és aki kizárólag csakis a tökéleteset hajlandó elfogadni? A Szűz maximalista és brutál kritikus, de nem csak másokkal, magával szemben is, így nem csoda, hogy retteg attól, hogy hibázik, ezt viszont sosem árulná el senkinek.

Mérleg

A Mérleg lételeme a társaság, akkor érzi elemében magát, ha sok ember veszi körül, aki mind vidám, boldog és rajta szórakozik. Bár próbálja azt a látszatot kelteni, hogy simán elvan egyedül is, de az igazság az, hogy igazi kapcsolat- és társaságfüggő, akit totál kicsinál a magány.

Skorpió

A Skorpió valójában nagyon érzelmes és érzékeny, viszont ezt inkább mélyen elrejti magában. Szívesebben mutatja keménynek és ridegnek magát, mert fél attól, hogy kihasználják, megcsalják, elhagyják őket. Még csak sírni sem hajlandó senki előtt, mert még véletlenül sem szeretné, hogy gyengének lássák.

Nyilas

Egy Nyilas utál hibázni, de ennél már csak azt gyűlöli jobban, ha a hibáját valaki észreveszi vagy az orra alá dörgöli. De még a jóindulatú, építő kritikát is személyes támadásnak veszi, épp ezért képes a végletekig titkolni, ha valamit elront, rosszul dönt vagy esetleg téved valamiben.

Bak

A Baknál nincs céltudatosabb csillagjegy! Ő az, aki mindig eléri, amit eltervez, mert kitartóan és racionálisan, lépésről lépésre halad a céljai felé, és aki ráadásul elég nagyszabású álmokat szövöget. A terveiről és a stratégiájáról viszont soha de soha nem beszél senkinek, nehogy valami vagy valaki az útjába álljon.

Vízöntő

A Vízöntő a pókerarc maga! Neki ugyanis mindig mindenről és mindenkiről markáns véleménye van, ezeket azonban inkább megtartja magának. Nála soha nem lehet tudni pontosan, hogy mi jár a fejében vagy épp hogyan érzi magát egy szituban.

Halak

A Halak képtelen nemet mondani, bármiről legyen is szó, még akkor is bevállalja, ha már az első pillanattól kezdve tudja, hogy nem fog menni. Azután persze őrlődik, hogy mennyire rosszul döntött, de soha senkinek nem árulná el, hogy túlterhelt, vagy hogy összecsaptak a hullámok a feje felett.

Horoszkópból sosem elég, szóval olvass el még néhány izgis cikket a témában!

Még több

Te Te Te