Megható ajándékot küldött Erzsébet királynő a kórháznak, ahol Fülöp herceget kezelték

Erzsébet királynő kedveskedett a Szent Bartholomew Kórház dolgozóinak, de nemcsak azért, mert a férjét profin ellátták.

Megható ajándékot küldött Erzsébet királynő a kórháznak, ahol Fülöp herceget kezelték

Tűkön ülve figyelte a világ, mi történik Fülöp herceggel, miután februárban kiderült, hogy kórházba szállították egy fertőzés miatt. Összesen 28 napot töltött bent, és közben sikeres szívműtétet hajtottak rajta végre. Már otthon van, és a hírek szerint jól érzi magát. Erzsébet királynő meg szerette volna köszönni a kórház dolgozóinak mindazt, amit a férjéért tettek és a betegekért tesznek nap mint nap, ezért sok-sok tavaszi virágot küldött a Szent Bartholomew Kórházba.

Nemcsak Fülöp miatt tette mindezt, hanem azért is, mert az Egyesült Királyság épp az „elmélkedés napját” ünnepelte, vagyis a koronavírus miatti lezárások első évfordulóját. Délben egy perces néma csönddel is megemlékeztek a COVID-19 következtében elhunyt személyekről.

A királynő üzenetet is küldött a virágokkal együtt, amiben ez állt: „Ahogy várjuk a szebb jövőt, ma megállunk, hogy osztozzunk a sok család gyászában és veszteségében, és tisztelettel adózunk azok szolgálata előtt, akik az elmúlt évben támogattak minket.” Sajnos a csokorról nem készült fotó, ám a források szerint írisz, tulipán, nárcisz és boglárka is kerül bele, így egy igazán tavaszi, vidám és kedves ajándékot kaptak az ott dolgozók.

Mi újság a család többi tagjával? Kattints, és megtudod:

Még több

Te Te Te