Harry hercegnek új állása van

Nem elég a Netflix és a Spotify, Harry herceg újabb állást vállalt: egy startup igazgatója lesz.

Harry hercegnek új állása van

Vadiúj állása van Harry hercegnek. A hírt, miszerint a BetterUp Inc. nevű startup főtisztviselője lesz, ő maga erősítette meg a Wall Street Journalnek, és elmondta, hogy ez egy mentális egészséggel és online coachinggal foglalkozó cég.

„Szándékomban áll segíteni abban, hogy hatással legyen a cég az emberek életére. A proaktív coaching végtelen lehetőséget kínál a személy fejlődésre, a fokozott tudatosságra és egy összességében jobb életre”– nyilatkozta Harry a lapnak.

A hercegnek nagyon fontos a mentális egészség ügye, nagy részben nyilván az édesanyja, Diana miatt, és azért, amit Meghan vallott be az Oprah-interjú során: hogy nagyon kevés választotta őt el az öngyilkosságtól. Így persze nem fektetne be egy olyan appba, amit nem próbált ki, úgyhogy az is kiderült, hogy Harry már hónapok óta használja a BetterUp alkalmazását és beszélget egy coach-csal.

„Matcheltem egy coach-csal, aki őszintén igazán fantasztikus és mindig józan tanácsokat ad, friss nézőpontot kínál, ami nagyon értékes.”

A startup cégvezetője, Alexi Robichaux nem volt hajlandó elárulni az újságnak a Harryvel kötött megállapodásuk részleteit, de annyit azért mégis elárult , hogy „jelentőségteljes és tartalmas szerepköre lesz”. A herceg olyan dolgokban fog közreműködni, mint a termék stratégiai döntései vagy a jótékonyság. Idővel pedig ellátogat a Szilícium-völgybe is, ahol a cég székhelye van, részt fog venni a meetingeken és a BetterUp VIP vendége is lesz a vállalati eseményeken.

És hogy ezen kívül milyen munkát vállalt még Harry és Meghan? Hozd magad képbe:

Még több

Te Te Te