Minden, amit tudnod kell a Miután-sorozat harmadik részéről

Igen, hamarosan érkezik a Miután elbuktunk, Tessa és Hardin szerelmének harmadik része. Úgyhogy most összeszedtünk minden infót a folyatásról.

Minden, amit tudnod kell a Miután-sorozat harmadik részéről

Tavaly szeptemberben mutatták be a Miután-sorozat – vagyis a Harry Styles-fanfiction szexi adaptációja – második felvonása Miután összecsaptunk címmel, már érkezik is a harmadik rész. De mi is vár pontosan a kedvenc, viharos kapcsolatú párunkra, Tessára és Hardinra? Máris mondunk mindent, amit tudnod kell.

1. Ahogyan a korábbi filmek is, a Miután elbuktunk Anna Todd könyveinek azonos című részéből merít inspirációt a sztorihoz. De pontosan miről is fog szólni?

„Tessa élete egyik legfontosabb döntésének meghozatalára készül, ám hirtelen minden a feje tetejére áll. A lány családjával kapcsolatos titkok felszínre törése minden eddiginél nagyobb próbatétel elé állítja a Hardinnal való kapcsolatát, és ezúttal egyáltalán nem biztos, hogy boldog végkifejlete lesz kettejük szerelmi történetének” – olvasható a hivatalos leírásban.

2. Bár az előző részeket az Egyesült Királyságban forgatták, a folytatást már Bulgáriában (nem kis részben a pandémiának köszönhetően). Ezért pedig sajnos nem mindenki tér vissza az eredeti stábból. Nyugi, Hero Finnes Tiffin és Josephine Langford igen!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

After Movie (@aftermovie) által megosztott bejegyzés

3. Landon megformálását a Sabrina hátborzongató kalandjaiból ismert Chance Perdomo veszi át, a True Blood sztárja, Stephen Moyer lesz Christian Vance, a Dögölj meg, John Tucker színésznője, Arielle Kebbel pedig Kimberly. Néhány kevésbé ismert színész is csatlakozott a stábhoz: Carter Jenkins alakítja Robertet, Mira Sorvino pedig Carolt. Frances Turner pedig a harmadik színész, aki Karen szerepét játssza. Új karakter is érkezik, őt pedig Kiana Maderia kelti majd életre.

4. A forgatást tavaly december közepén befejezték, a rendező, Castille London reményei szerint pedig még idén a képernyődön (vagy jobb esetben a moziban) landolhat a kész produkció.

5. Az első előzetes konkrétan Valentin-napon debütált, és első pillantásra úgy tűnik, hogy a Miután elbuktunkban Tessa és Hardin még az eddigieknél is szenvedélyesebben esnek egymásnak.

6. Ja, és zárásképpen egy még jobb hír: már biztos, hogy a negyedik, Miután boldogok leszünk című rész is hamarosan érkezik, sőt már ha minden igaz, le is forgatták Bulgáriában. Most már csak egyetlen kérdés maradt, vagyis, hogy a Mielőtt kap-e filmes feldolgozást. Reméljük, igen!

Mi is annyira imádjuk a Miutánt, mint te:

Még több

Te Te Te