Selena Gomez sosem látott fotókat posztolt, imádják a rajongók

A sztárok nem sűrűn engednek betekintést a magánéletükbe, ám Selena Gomez most kivételt tett. Ezzel pedig szerzett egy újabb piros pontot a rajongóknál.

Selena Gomez sosem látott fotókat posztolt, imádják a rajongók

Selena Gomez és Taylor Swift már több mint 10 éve barátok, ám nem sok közös pillanatba avatták be eddig a rajongókat, a kapcsolatukat inkább megtartották maguknak. Selenának viszont borzasztóan hiányzik a barátnője (ahogy mindannyiunknak), ezért most megosztott néhány cuki közös fotót. Egyébként sem sűrűn kapunk betekintést abba, mit csinálnak a sztárok a négy fal között a hétköznapokban, ám ez a pár fotó bizonyítja, pont olyan lazán viselkednek, mint bárki más. Ráadásul a képeken felbukkan Taylor cuki cicája, Benjamin Button is, így nem csoda, ha több mint 10 millió lájkot sikerült Selnek bezsebelni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés

A sztárcsajok részéről teljesen tudatos döntés volt, hogy kihagyják a közönséget a magánéletükből, ami segített is nekik közelebb kerülni egymáshoz. „Nagyon sok minden van a Taylorral való barátságommal kapcsolatban, amiről nem tudnak az emberek, mert nem érzem szükségét, hogy mindent kiposztoljak, amit csinálunk. Olyankor is számíthattam rá, amikor nem is gondoltam volna. Iderepült hozzám, amikor nem voltam a csúcson, mert épp keresztülmentem valami rossz dolgon… Az évek alatt bebizonyosodott, hogy ő az egyik legjobb barátom a világon” – mesélte korábban Selena az Elle magazinnak.

A két énekesnőt egy ideje már nem lehetett együtt látni, a koronavírus miatt bevezetett szabályokat ők is komolyan veszik, és mindenki a saját kis karantén-buborékjában éli az életét. De nemcsak a történtek, hanem a munka is elválasztotta őket. Selena hónapok óta New Yorkban él, ahol az Only Murderers in the Building című sorozatot forgatják, míg Taylor legutóbb Los Angelesben fordult meg a Grammy-díjátadó miatt. Utóbbi énekesnő legtöbb idejét egyébként Londonban, pasija, Joe Alwyn mellett tölti vagy Nashville-ben, ahol a családja él.

Mi újság mostanában Selenával? Ide kattintva megtudhatod a legfrissebb híreket:

Még több

Te Te Te