Élete legnehezebb döntését hozta meg Solti Ádám és Berni

A pár életében az egyik legfontosabb kérdés a gyermekáldás, amire évek óta várnak, Solti Ádám és Berni viszont most meghozott ezzel kapcsolatban egy fontos döntést.

Élete legnehezebb döntését hozta meg Solti Ádám és Berni

Nem titok, Solti Ádám és felesége, Berni milyen régóta vágynak egy babára, ám a gyermekáldás még várat magára. Tavaly januárban a Best magazinban meséltek arról, hogyan élték meg az első lombikbébi programot, és min mentek eddig keresztül. Mint kiderült, mindkettőjüket megviselte az egész folyamat és a reményteli várakozás időszaka. A pár tavaly októberben bevallotta, már a második sikertelen próbálkozáson van túl. És most úgy döntöttek, tartanak egy kis szünetet a harmadik előtt.

Berni az Instagram oldalán számolt be arról, miért döntöttek így. A színész felesége ugyanis egyre több kérdést kapott mostanában a lombikkal kapcsolatban, így szerette volna tisztázni a dolgot. Őszintén bevallotta, hogy nem tudják, mikor kezdik el a következő próbálkozást. Úgy érzik, a koronavírus miatti bizonytalan helyzetben nem tudnak nyugodt szívvel belevágni, inkább türelmesen várnak egy szebb, biztonságosabb időszakra.

Berni a második lombik sikereként könyvelte el, hogy sok egészséges és beültetésre alkalmas embriójuk lett, akiket sikerült lefagyasztani. Most viszont egyelőre marad a várakozás.

Mesterséges megtermékenyítéssel kapcsolatos különleges történetekről itt olvashatsz:

Még több

Te Te Te