Teljesen abszurdak Britney Spears legújabb posztjai, aggódnak a rajongók

Nem gondoltuk volna, hogy lehet még bizarrabb az, amit Britney Spears a közösségi médiában művel. Tévedtünk.

Teljesen abszurdak Britney Spears legújabb posztjai, aggódnak a rajongók

Britney Spears 2018-ban lépett utoljára színpadra, azóta az Instáján tartja a showt. Korábban már bevallotta, hogy retteg attól, hogy elveszíti a követőit, mert már nem ad koncerteket, így mással igyekszik fenntartani a figyelmüket. Láthattuk, ahogy tánc közben eltöri a lábát, és azt is megmutatta, hogy leégette az edzőtermét, most pedig újabb hajmeresztő posztokkal jelentkezett be. Sok rajongója nagyon aggódik érte, azt gondolják, Britney valójában ezzel akar üzenni, hogy fogságban tartják.

Az egyik legutóbbi fotója mindenkinél kiverte a biztosítékot, mert konkrétan semmi értelme nem volt annak, amit kiírt. „Kicsavart elegancia, bevezetem a pirosat” – olvasható a fotó mellett, amin semmi piros nem szerepel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Kommentben sokan jelezték, hogy nem áll nekik össze a kép, nem értik, mit szeretne mondani. Mások aggódásukat fejezték ki, remélve, hogy Britney jól érzi magát. Az évek alatt többször pszichiátriára került labilis érzelmi állapota miatt, így egyáltalán nem alaptalan a félelem.

Ha ez mind nem lett volna elég, Britney egy videót is közzétett, amihez ezt írta: „Se rúzs, se pirosító, se alapozó, mert siettem… de értitek a lényeget… piros.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Ezzel sem kerültünk közelebb a rejtélyhez, egyesek szerint nagy bejelentésre készül, míg mások szerint a pirosnak átvitt értelme lehet, amivel az énekesnő üzen a követőinek. Hogy mi az igazság, talán sosem derül ki, ám az biztos, hogy a sztár nagyon furákat posztol az utóbbi időben. Tényleg ezzel akarná megtartani a figyelmet?

Britney-ről a legfrissebb infók egy helyen:

Még több

Te Te Te