Hilary Duff retteg, hogy megint lánya születik

Legtöbben arra vágynak, hogy egészséges gyermekük szülessen, ám Hilary Duff ki merte mondani, hogy jobban örülne egy kisfiúnak.

Hilary Duff retteg, hogy megint lánya születik

Elég végiggörgetni Hilary Duff Instáján, és máris feltűnik, hogy a színésznő már készen áll arra, hogy megszülje a harmadik babáját. Ha ez nem lenne elég nyilvánvaló a hatalmas pocakját látva, még egyértelművé is teszi legújabb posztjával „Hé, bébi, nagyon szeretlek… de már nem szeretném, ha a méhem barátja lennél tovább! A karjaimban akarlak tartani.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés

A baba Hilary és a férje, Matthew Koma második gyermeke lesz (a színésznőnek már van egy gyermeke az előző házasságából), és egyelőre fogalmuk sincs a neméről. Mint kiderült, a pár nem szerette volna előre megtudni, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e a csöppség, így a szülőszobán éri majd őket a meglepetés. Valójában a pandémia miatt döntöttek így, mert nem lehetett babaváró bulit tartani, ahol az egész család együtt tudta volna meg a nemet.

A színésznő Dr. Berlin Informed Pergnany Podcastjában legutóbb arról mesélt, mennyire tart tőle, hogy újra kislánya születik: „Tudom, hogy a kék haj azt sugallja, hogy már tudjuk, pedig nem. Valójában kicsit félek attól, hogy megint lányom lesz, mert Banks elég nehéz dió volt babaként, de most már nagyszerű, úgyhogy megéri. Nem tudom, de a fejemben úgy képzelem, hogy ő az egyetlen kis hercegnőm, akinek két erős fiú tesója lesz.”

Megtippelték a nemet

Persze a sztár közeli ismerősei mind letették a voksukat egy-egy nem mellett a 9 hónap alatt. „Akikkel közelebbi kapcsolatban vagyok, mind azt gondolják, hogy fiam lesz, akiket pedig csak távolabbról ismerek, ők lányra tippelnek” – mesélte, és hozzátette: „Egyik irányba sincsenek erős megérzéseim, és emiatt már régóta bűntudatom van. Tudnom kellene, hiszen a testem része. Az én babám, tudnom kellene… De szerintem fiú.”

Ide kattints, ha a legújabb gólyahírekre vagy kíváncsi:

Még több

Te Te Te