Jennifer Aniston régi fotót posztolt a Jóbarátokról, és nem hiszed el, ki pózol rajta

Az 52 éves gyönyörű színésznő fogta, és finoman felrobbantotta az internetet, miután egy Jóbarátok jelentfotóval köszöntötte fel egyik legjobb barátnőjét.

Jennifer Aniston régi fotót posztolt a Jóbarátokról, és nem hiszed el, ki pózol rajta

A Jóbarátok fogalom, legenda, és minimum nem állsz szóba azzal, aki A, nem látta, B, nem csípi. És bár a szereplők azóta megöregedtek, a Ross fiát alakító kisfiúból pedig Hollywood egyik legszexibb pasija lett (igaz, Cole Sprouse?), a mai napig újra és újra érkezik néhány utólagos érdekesség vagy fun fact a sorozatról, ami miatt még mindig beszédtéma a show.

Gondolj csak arra, milyen kitétellel vállalta el Julia Roberts, hogy feltűnik a produkcióban, vagy hogy a Dirty Dancing ikonikus színésznője is szerepelt benne, de mivel orrműtétje után kapta meg a szerepet, nagyjából senki nem ismerte fel. Most pedig maga Jennifer Aniston emlékeztetett rá bennünket, hogy bizony: Reese Witherspoon is szerepelt a szitkomban.

A színésznő a héten ünnepelte 45. születésnapját, Jennifer Aniston pedig két közös sorozatuk jelentefotóival kívánt boldog szülinapot kolléganőjének, és egyben barátnőjének. Az egyik a 2019-es The Morning Show-ból van, aminek épp most forgatják az új évadát, a második pedig a Jóbarátokból. Merthogy nem ér elfelejteni, hogy a megannyi gigasztár között, aki vendégszerepelt a produkcióban, Reese is ott volt. Ha totál kiesett volna, a 6. évad 2 epizódjában tűnt fel, és történetesen Rachel Green húgát, Jill Greent alakította.

A képeket ITT nézheted meg, a konkrét jelenetet pedig ebben a videóban:

+ 3 dolog, amit garantáltan nem tudtál a Jóbarátokról!

Még több

Te Te Te