Johnny Depp végleg elbukta az utóbbi hónapok legbotrányosabb perét

Most már tényleg nincs tovább, a legfelsőbb bíróság döntött Johnny Depp feleségverő ügyében.

Johnny Depp végleg elbukta az utóbbi hónapok legbotrányosabb perét

Hónapok óta megy a jogi hercehurca arról, hogy a The Sun című bulvárlap jogosan nevezte-e Johnny Deppet feleségverőnek. A színész rágalmazásért perelte be a kiadót és a lap felelős szerkesztőjét, Dan Wootont, mert cikkükben Depp volt felesége, Amber Heard vallomására alapozva meglehetősen rossz színben tüntették fel őt – a színész szerint alaptalanul.

Johnny azonban nem csak a pert bukta el, de a Legendás állatok-mozit is. Igaz, szerződése szerint, ha egyetlen napot is dolgozik a produkcióban, a stúdió köteles neki kifizetni a teljes gázsit, ami esetében 10 millió dollár, vagyis közel 3 milliárd forint, tehát Depp legalább pénz nélkül nem marad, mivel tényleg lehúzta azt a bizonyos egy napot.

És bár a cél az volt, hogy nem adják fel, és ügyvédjével együtt fellebbeznek a vereség után, erre már nincs lehetőségük, ugyanis a brit legfelsőbb bíróság megerősítette: a lapnak minden oka megvolt rá, hogy feleségverőnek nevezze a színészt. Aki szerint Amber egyébként aranyásó, és szerinte a nő hazudott arról, hogy a válás után kapott pénzt jótékony célokra használta volna fel. És ha a vereség ténye nem lenne elég, a lap azt is megírta, hogy kapcsolatuk során Depp 12 alkalommal bántotta feleségét. A bírságon tehát nincs tovább – a kérdés már csak az, vajon mit kezd ezután Hollywood a színésszel.

Ha az utolsó részletig képbe kerülnél Johnny Depp bírósági ügyével kapcsolatban:

Még több

Te Te Te