Katalin hercegné miatt nem omlott még össze Vilmos

Az elmúlt időszak eseményei, illetve a viszály Harryvel nagyon megviselte Vilmos herceget, de Katalin száz százalékban mellette áll.

Katalin hercegné miatt nem omlott még össze Vilmos

Nincs valami könnyű heteken túl Vilmos herceg, és egyre nehezebben viseli a királyi családon belüli viszályt. Van azonban valaki, aki szilárd támogatásával még most is tartja benne a lelket, ez pedig a felesége, Katalin.

„Kate természetes vezető, csodálatraméltó képessége, hogy még a leginkább embert próbáló szituációkban is képes összeszedett maradni”– idézi egy forrását az Us Weekly.

Egy másik bennfentestől pedig azt tudták meg: „Katalin már megszokta, hogy minden szem rátapad. Nagy segítség, hogy a házasságuk Vilmossal erős és stabil. Támogatják egymást a nehéz helyzetekben, és átbeszélik a problémáikat. A férje kősziklája volt az utóbbi, megterhelő időszakban.”

Harry és Vilmos kapcsolata évek óta egyre csak romlik, de most, az Oprah-interjú után érte el a mélypontot. Bár akkor Harry úgy nyilatkozott a testvéréről, hogy nagyon szereti, csak jelenleg „van köztük némi távolság”, és Vilmos is „elszánt, hogy rendbe hozza a kapcsolatát Harryvel”. Ennek ellenére nem tudni, pontosan mi zajlik a színfalak mögött, csupán csak annyit, amennyit a CBS műsorvezetője, Gayle King osztott meg a nézőkkel, azaz: már beszéltek, ám semmi produktívra nem jutottak. Ez pedig nemhogy segített, csak rontott a szitun – Vilmos most már azért is haragszik, amiért Harrynek járt a szája…

Unod már a királyi család botrányait? Olvass magyar sztárhíreket:

Még több

Te Te Te