Ez történik a testeddel, ha minden egyes nap melltartót viselsz

Lehet, hogy eddig nem tartozott a kedvenc ruhadarabjaid közé a melltartó, de ez most garantáltan meg fog változni!

Ez történik a testeddel, ha minden egyes nap melltartót viselsz

Fogadni mernénk, hogy a karantén, és a vele együtt általánossá vált home office miatt az elmúlt egy évben te is sokkal ritkábban bújtál bele a kedvenc melltartódba. Ez persze kényelmi szempontból teljesen érthető, de érdemes azért  tudnod, hogy a melltartó viselésnek valójában egy csomó pozitív hatása van. Mutatjuk, mi történik a testeddel, ha minden egyes nap melltartót hordasz!

Kevésbé fog fájni a nyakad

A nagy melleknek is megvan a hátrányuk… A méretes dekoltázs extra terhelést jelent a hátra és a nyakra is, ezért okoznak gyakran komoly gerinc- és nyakfájdalmat. Egy kényelmes és jól illeszkedő melltartó segíthet tehermentesíteni a hátat és a nyakat, plusz enyhítheti a fájdalmat.

A tartásod is javulhat

A nagy mellek nem csak fájdalmat okozhatnak, de a testtartásodat is befolyásolhatják. Mivel a mell súlya előrehúzza a testet, a nagy cicivel büszkélkedő lányok hajlamosak lehetnek a görnyedt tartásra. Egy megfelelő melltartó meg tudja támogatni a gerinced  és segíthet abban is, hogy jobb legyen a tartásod.

Kényelmesebbé teszi az edzést

Próbáltál már melltartó nélkül edzeni, például futni? Nem volt túl kényelmes, ugye? Sőt, lehet, hogy kifejezetten fájdalmas is volt… Intenzív sportolás közben akár 9-10 centit is mozoghatnak fel-le a melleid, ami nagyon nagy megterhelést jelent a számukra. Extra fontos, hogy edzés közben mindig húzz sportmelltartót!

Növeli az önbizalmadat

Dita von Teese egyszer azt mondta: „Ne a randikra tartogasd a szép fehérneműket, viseld őket a saját kedvedért!” És milyen igaza van! Egy szexi melltartó sokat segíthet abban, hogy szépnek érezd magad, hogy jól érezd magad a saját bőrödben, ami szuper hatással lehet az önbizalmadra.

Forrás: Bright Side

Mert te is megérdemled a tökéletes melltartót:

Még több

Te Te Te