Rubint Réka időt kért rajongóitól

A sztáredző nem áll készen arra, hogy visszatérjen a napi teendőkhöz, ami teljesen érthető. Most maga Rubint Réka jelentkezett be, hogy mindezt elmondja.

Rubint Réka időt kért rajongóitól

Tragédia történt múlt szombaton Rubint Réka családjában. A sztáredző édesanyja, a 71 éves Zsuzsanna egy családi látogatás végén, kifelé menet rosszul lett, a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét, és meghalt. Réka érthető módon összetört, nem elég, hogy a karjai között halt meg szeretett édesanyja, de mindezt a gyerekeinek is végig kellett néznie.

A most elhunyt Zsuzsanna egyébként nemrég koronavírusos volt, akkor úgy tűnt, sikerült legyőznie a betegséget. Halála után állapították meg, hogy a COVID-19 szövődményei okozták a trombózist, amit nem élhetett túl.

Rubint Réka férje, Schobert Norbi most mindent megtesz, hogy felesége minél könnyebben túljuthasson a gyász legfájdalmasabb szakaszain, támogatja, amiben csak tudja. Réka a fájdalom ellenére nemrég megtörte a csendet, Instagramon üzent a rajongóinak, türelmet, időt, megértést kért tőlük. Azt írja, rengeteg üzenetet kap mindenkitől, és reméli, hamarosan alkalma lesz megölelni őket. Hozzáteszi, sokat jelent számára a rengeteg támogatás, a családjától és a belső békétől pedig megnyugvást kap. A mai edzést viszont nem tudja megtartani.

Az írás mellé összesen 6 meghitt családi fotót posztolt, a rajongók pedig biztosították róla a kommentekben, hogy együttéreznek vele és türelemmel várják vissza, majd ha készen áll erre.

Még több magyar sztárhírért ide kattints:

Még több

Te Te Te