Nem hiszed el, ki lesz a Shazam! 2 főgonosza

Ha eddig megbújt a radarod alatt a Shazam! folytatása, ettől a hírtől azonnal felkerül a legjobban várt filmek listájára.

Nem hiszed el, ki lesz a Shazam! 2 főgonosza

Megtalálták a Shazam! 2 főgonoszát, a választás pedig ennél nem is lehetne menőbb.

Shazam! Fury of the Gods címre hallgató folytatásról túl sokat nem lehet tudni, de amit biztosan mondhatunk az az, hogy Zachary Levi visszatér a tini Billy Batson (Asher Angel) felnőtt szuperhős-alteregójaként, aki tovább folytatja világmegmentő kalandjait. Ezúttal pedig – a címből kiindulva – konkrét istenek ellen kell majd megküzdenie a srácnak.

De pontosan kik is ők? Atlasz (jó, a görög mitológiában ő egy titán, de ez most mindegy) lányai, akik közül az egyelőre meg nem nevezett nővért a hamarosan érkező West Side Story sztárja, Rachel Zegler alakítja. Míg a gonosz Hespera szerepére nem kisebb színésznő szerződött le, mint az Oscar-díjas Helen Mirren.

Hellen Mirren lesz a Shazam! 2 főgonoszaFotó: Getty Images/ Matthias Nareyek

Biztosak vagyunk benne, hogy elképesztően vagány lesz Helen Mirren a film főgonoszaként, viszont sajnos még egész sokat kell várnunk arra, hogy láthassuk az ikont egy szuperhősfilmben brillírozni. Egyelőre a forgatás még nem kezdődött el, viszont legalább Henry Gayden forgatókönyve már készül. És az is biztos, hogy az első rész rendezője, David F. Sandberg készíti ezt a sztorit is. És ha a DC tervei jól alakulnak, jövő év április 1-jén kerül a kész produkció a mozikba.

Te is imádod Helen Mirrent?

Még több

Te Te Te