Színészek, akik majdnem otthagyták Hollywoodot a nagy szerepük előtt

Még szerencse, hogy nem adták fel és kitartottak, mert el sem tudnánk képzelni nélkülük Hollywoodot.

Színészek, akik majdnem otthagyták Hollywoodot a nagy szerepük előtt

Elizabeth Olsen

Miután Elizabeth látta, hogyan bánik a testvéreivel, de különösen Mary-Kate-tel a média, kevesen múlt, hogy nem hagyta abba az egészet. De miután szerepelt a Martha Marcy May Marlene című filmben, az alakítását pedig sokan Oscar-esélyesnek gondolták, nem adta fel. Mostanra pedig Lizzie elengedhetetlen tagja lett a Marvel Univerzumának.

Elizabeth Olsen a Martha Marcy May Marlene-benFotó: Profimedia – Red Dot

Chris Hemsworth

Chrisnek elege volt már az állandó elutasítást, nem érezte úgy, hogy valaha is befuthatna Hollywoodban, ezért azt fontolgatta, hogy hazamegy Ausztráliába és soha nem néz vissza. Viszont 2009-ben megkapta a Ház az erdő mélyén című filmben Curt szerepét, két évvel később pedig már ő lett Thor, és megkerülhetetlen szereplő a filmvilágban.

Chris Hemsworth Ház az erdő mélyénFotó: Profimedia – Red Dot

Gal Gadot

Gal Gadotnak a Wonder Woman előtt már nagyon elege volt már abból, hogy minden szerepet csak majdnem kapott meg, és a férjének panaszkodott arról, hogy nem tudja, meddig bírja még a folyamatos visszautasításokat. Ám nem sokra rá érkezett a hívás Zack Snydertől, hogy menjen el egy titkos szerep castingjára – kettőt találhatsz, mi volt az a szerep.

Gal Gadot a Wonder WomanbenFotó: Profimedia – Red Dot

Robert Pattinson

Robert meghallgatása az Alkonyat-filmekre olyan rosszul ment, hogy állítólag utána azonnal felhívta a szüleit és közölte, hogy nem kínozza magát tovább. Aztán nem sokkal később visszahívták a következő körre, és magkapta a szerepet. Azóta pedig már nem csak a szexi vámpírként ismerjük őt.

Robert Pattinson az AlkonyatbanFotó: Profimedia – Red Dot

Melissa McCarthy

Melissa éveken keresztül mondogatta magának, hogy felhagy a színészettel és egy totál másik szektorban keres munkát, amint 30 éves lesz. Azon a héten, amikor a 30. szülinapját ünnepelte, beválogatták a Szívek szállodájába, onnantól pedig teljes fordulatot vett az élete és ma már ő Hollywood kedvenc komikája.

Melissa McCarthy a Szívek szállodájábanFotó: Profimedia – Red Dot

Mark Ruffalo

2008 volt a legdurvább év Mark számára: meggyilkolták a testvérét, az élete teljesen felfordult, kirúgta a managerét, New Yorkba költözött a családjával, és elhatározta, hogy soha többet nem színészkedik. Végül mégis elvállalta A gyerekek jól vannak egyik szerepét, amin dolgozva, majd az eredményt a Sundance Fesztiválon látva újra beleszeretett a szakmájába. Így nem kellett a filmvilágnak lemondania egy hatalmas tehetségről.

Mark Ruffalo A gyerekek jól vannak című filmbenFotó: Profimedia – Red Dot

Amy Adams

Amy a Junebug című filmet forgatta, mikor megtudta, hogy kirúgták a Dr. Vegas című sorozatból. Ezért a film után egy komplett karrier-váltást tervezett, csak közben megkapta a Bűbáj főszerepét. Ezek után pedig már nem érezte úgy, hogy el kell hagynia Hollywoodot, főleg, hogy a Junebugért végül egy Oscar-jelölést is bezsebelt.

Amy Adams a BúbájbanFotó: Profimedia – Red Dot

Még több érdekes infót találhatsz a kedvenceidről itt:

Még több

Te Te Te