Tóth Vera kifakadt, végleg elfogyott a türelme

Kedvenc énekesnőnk, Tóth Vera úgy érzi, kicsit sok volt mostanában a „legyél türelmes” típusú mantrából, ezért úgy döntött, elmondja a véleményét.

Tóth Vera kifakadt, végleg elfogyott a türelme

Ahogy neked eleged van abból, hogy egy éve teljesen kifordult magából az életed, nem utazhatsz, nem bulizhatsz, de még egy kávéra sem ülhetsz be a legjobb barátnőddel, úgy a sztárok is kezdik elveszíteni a türelmüket. Tóth Vera is azon magyar hírességek és előadók közé tartozik, akiket a tömegrendezvények – és egyáltalán: bármilyen rendezvények – jegelése miatt gyakorlatilag munka nélkül maradt. Az énekesnő eddig mindent megtett, hogy elviselje ezt az átmeneti időszakot, most viszont úgy érzi, egyszerűen sok volt:

„Szoktam mostanában járni egy nagyon jó terapeutához, és neki mondtam, hogyha még egyszer valaki azt mondja, hogy legyek továbbra is türelmes, akkor azt megverem. Annyit mondott, hogy tulajdonképpen egyetlen egy dolgot tud tanácsolni, hogy hosszútávú gondolataim legyenek az életemről. Azt mondta, lásd magad újra a koncertjeiden, lásd magad előtt újra a közönséget, ez az egy, amiből tudunk táplálkozni és a hosszútávú terveinkből. A nagyszámok törvénye alapján egyszer ennek is vége kell lennie, tudom, hogy ez most baromira nehéz ,és gyakorlatilag ólom súllyal telnek el a percek, de egyszer csak pislogunk egyet, és ennek vége lesz” – nyilatkozta az énekesnő a Life TV-ben.

FYI: ha úgy érzed, neked is sok volt az elmúlt időszak, és gyakrabban küzdesz szorongással, mint eddig, merülj el ebben a cikkünkben, ahol 3 szuper és gyors módszert is ajánlunk neked. #namaste

Ha pedig tripláznál magyar sztárokból:

Még több

Te Te Te