Erzsébet királynő unokája, Zara Tindall nagyon különleges módon szült

Megérkezett Erzsébet királynő legújabb dédunokája, Zara Tindall igazi hősként, szokatlan körülmények között hozta világra.

Erzsébet királynő unokája, Zara Tindall nagyon különleges módon szült

Zara Tindall ugyanolyan unokája Erzsébet királynőnek, mint Harry és Vilmos, annyi különbséggel, hogy nem kapott rangot. Mostanában viszont egyre több szó esik róla, ahogy Harry és Meghan háttérbe vonult. Decemberben a férje, Mike Tindall árulta el egy podcastben, hogy érkezik a harmadik babájuk, vagyis Erzsébet 10. dédunokája.

A Tindall család új tagja meg is érkezett március 21-én, és a Lucas Philip Tindall nevet kapta. A büszke apa stílusosan újra egy podcast adásban mesélt a bébi születéséről, ami kicsit sem volt izgalommentes. Nem voltak felkészülve arra, hogy ilyen hirtelen szeretne világra jönni, Zara ugyanis el sem jutott a kórházig, a fürdőszobában szülte meg a kicsit.

„Szerencsére Zara barátja, Dolly – aki amúgy fontosabb szerepet játszott abban, hogy mind a három gyerek születése rendben menjen – itt volt velünk, és tudta, hogy már nem érünk be a kórházba. Úgyhogy rohantunk az edzőterembe, hoztuk a matracokat, letettük a fürdőszoba csempéjére, hoztunk néhány törölközőt és szorítottunk neki” – mesélte Mike.

A királynő hivatalos közleményben köszöntötte a bébit, és megjegyezte, nagyon várja a találkozást a dédunokájával, ha a körülmények megfelelőek lesznek.

Zara Tindall egyébként 17. a brit trónöröklési sorrendben, ezért nem valószínű, hogy valaha sorra kerül, ráadásul nem is tart igényt semmilyen titulusra. Korábban lázadó családtagnak számított, sokat foglalkoztak vele a pletykalapok, mindaddig, míg 2003-ban meg nem ismerkedett a jelenlegi férjével. Azóta hétköznapi életet igyekszik élni Mike Tindall egykori rögbijátékossal, és a közös gyerekeikkel: a négyéves Miával, a kétéves Lenával és a most született Lucasszal. Zara egyébként olimpiai ezüstérmes lovastusázó, sőt lovak fizikoterápiájára specializálódott diplomát is szerzett.

Csekkold a királyi család legfrissebb híreit itt:

Még több

Te Te Te