Minden, amit tudnod kell Adam Driver és Lady Gaga közös filmjéről

Lady Gaga és Adam Driver a House of Gucci című filmet forgatják, mi pedig minden infót összegyűjtöttünk róla.

Ha lemaradtál volna az infóról: Lady GagaCsillag születik után újra kamerák elé állt. Éppen a House of Gucci című filmen dolgozik, méghozzá mindenki kedvenc Kylo Renjével, Adam Driverrel. A forgatásról készült képek alapján pedig már most fantasztikusnak néz ki a produkció. De mi is ez a film? Most teljesen képbe hozunk vele kapcsolatban, ugyanis összeszedtünk minden róla publikus infót, amiről tudnod kell.

1. A sztori Patrizia Reggianiról szól (őt alakítja Lady Gaga) és arról, mi történik azután, hogy megszervezete az ex-férje, Maurizio Gucci (őt pedig Adam Driver) meggyilkolását.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés


2. Egyébként teljes mértékben igaz történetről van szó. Olyannyira, hogy a valódi Patrizia épp négy évvel ezelőtt szabadult a börtönből. Ő és Maurizio 12 évig éltek boldog házasságban, egészen addig, míg elhagyta őt egy fiatalabb nőért 1985-ben. 1991-ben elváltak, 4 évre rá pedig a nő felbérelt egy gyilkost, aki az irodája előtt lelőtte Mauriziót. Az eredmény? Patrizia 29 év börtönt kapott, de a jó magaviselete miatt 18 év után kiengedték. Őrület.

3. Hogy pontosan mire számíthatsz a mozikban? Ha tudni szeretnéd, olvasd el Sara G. Forden A Gucci-ház című könyvét – ennek alapján készül ugyanis a film.

4. A House of Guccit már régóta, egészen pontosan 15 éve akarja elkészíteni Ridley Scott, a film rendezője. Még 2006-ban úgy volt, hogy a főszerepeket Leonardo DiCaprio és Angelina Jolie kapják. A projekt végül rengeteg változáson ment keresztül (többek között Penelopé Cruz és Margot Robbie is esélyes volt Patrizia szerepére), mire elkezdődött a forgatás. De még előtte Robert De Niro is kiesett a képből.

5. Gagán és Adamen kívül még egy rakás A-listás sztár kapott szerepet a filmben. Jared Leto játssza Paulo Guccit (Maurizio unokatestvérét), Al Pacino Aldo Guccit (Paulo apját) és Jeremy Irons formálja meg Maurizio apját, Rodolfót. A francia színész,  Camille Cottin pedig Paola Franchit fogja alakítani, vagyis a nőt, akivel Maurizio együtt élt a halála idején.

6. A premier dátuma egyelőre idén novemberre van kitűzve – ha bármi változik, te tudod meg elsőnek.

Bírod az igaz történeten alapuló filmeket?

Még több

Te Te Te