Albert herceg nyíltan kritizálta Meghan Markle-t és Harry herceget

Monaco uralkodójának, Albert hercegnek megvan a véleménye az Oprah-interjúról, és arról, hogy Harry herceg és Meghan Markle úgy érezte, az egész világ előtt kell rendezniük egy kizárólag családra tartozó ügyet.

Albert herceg nyíltan kritizálta Meghan Markle-t és Harry herceget

Eddig sem volt titok, hogy Harry hercegben és Meghan Markle-ban milyen szintű sértettség van az angol királyi családdal szemben. A gesztus pedig, hogy igent mondtak a CBS felkérésére, miszerint 90 perces tévéinterjúban szedhetik ízekre az angol királyi családot, önmagáért beszél.

Az ominózus Oprah-interjúban elhangzottak a királyi családot illetően rasszista vádak, megtudtuk, hogy Meghanben már az öngyilkosság gondolata is felmerült, amikor pedig segítséget kért, gyakorlatilag megtagadták tőle, hogy szakember foglalkozzon vele. Az interjú után Erzsébet királynő úgy döntött, ezúttal saját kezébe veszi a békülést, és nem kér a palotának dolgozó szakemberek segítségéből, ami – ahogy kiderült – már így is elég gondot okozott.

Látszólag a március elején robbant botrány már elcsendesedett, amit Albert herceg őszinte véleménye – amit nem félt megosztani a világgal – most szépen újra felkavart. A herceg csütörtökön a BBC World News-nak fejtette ki, mit gondol a pár húzásáról. Szerinte egyáltalán nem volt megfelelő és elegáns eljárás, hogy az elégedetlenségüket ilyen szinten a nyilvánosság előtt fejezték ki – írja a People.

„Megértem, mekkora nyomásban volt részük, de egy ilyen típusú beszélgetést az otthon meghitt falain, a családdal közösen kell lerendezni. Ez nem egy olyan dolog, ami a nyilvánosságra tartozik.” – nyilatkozta Monaco hercege, aki azt is bevallotta, kicsit zavarta, hogy Meghan és Harry egy ilyen fórumot választott egy ilyen jellegű beszélgetésnek, amin valójában esélyt sem adtak, hogy a másik fél megvédhesse magát.

Ha érdekel, milyen hatással volt a királyi család tagjaira Meghan Markle és Harry herceg lépése:

Még több

Te Te Te