Most kiderül, hogy kiáradó vagy befogadó vagy-e a horoszkópod szerint

A csillagjegyeket nemcsak pozitív és negatív dolgok alapján lehet csoportosítani, de aszerint is, hogy befogadóak vagy kiáradóak. Most megtudhatod, te melyik csoportba tartozol.

Most kiderül, hogy kiáradó vagy befogadó vagy-e a horoszkópod szerint

Hajlamosak vagyunk úgy tekinteni a csillagjegyek tulajdonságaira, mint pozitív és negatív dolgokra, pedig nincs olyan, hogy jó vagy rossz. Ha nem lennének kiáradó és befogadó zodiákusok, örömtelen lenne a világ, hiszen felborulna az egyensúly. Csekkold le, te melyik kategóriába tartozol!

A kiráadó csillagjegyek

A kiáradó vagy aktív kategóriába tartozó csillagjegyek a tűz jegyek, a Kos, az Oroszlán, a Nyilas, valamint a mindig agyaló levegő jegyek, a Vízöntő, az Ikrek és a Mérleg. Ezekre a jegyekre szokás azt is mondani, hogy férfiasak vagy pozitívak, de persze ez becsapós. Nincs olyan csillagjegy, ami kimondottan férfias, ezt inkább az energiákra kell érteni. Ezek a jegyek általában pörögnek, imádnak társaságban lenni, barátkozni, ismerkedni, beszélgetni. Nem félnek a flörttől, sőt… Nyitottak, szenvedélyesek, szeretnék felfedezni a világot és mindenki mást is.

Erre figyelj: Néha nem árt egy pillanatra megállnod és befelé figyelned. Hidd el, jót fog tenni, hiszen így sokkal könnyebben rá tudsz majd hangolódni a körülötted lévőkre.

A befogadó csillagjegyek

A megfontolt föld jegyek, a Bak, a Bika, a Szűz, valamint az érzelmes víz jegyek, a Halak, a Rák, a Skorpió tartozik ebbe a kategóriába. Ők mindannyian kimondottan mély érzésűek, ezt azonban szívesen rejtegetik, amíg nem érzik magukat totális biztonságban. Amikor megtörik a jég, ők lesznek a legodaadóbbak, nincs senki, aki olyan szépen tudna gondoskodni másokról, mint ők. A legszebb pedig az az egészben, hogy ezt imádják, szeretik ezt a szerepet, egyáltalán nem érzik úgy, hogy kihasználják őket.

Erre figyelj: Nincs azzal baj, hogy visszahúzódó vagy, de néha nem árt egy kicsit kimozdulni a komfortzónádból. Találkozz a barátaiddal, de legalább beszélgess velük egy komolyabbat! Meglátod, meghálálják majd, ha nyitottabb vagy egy kicsi!

Még többet megtudnál az egyes csillagjegyekről? Ide kattints:

Még több

Te Te Te