A Bridgerton 2. évadában befigyel majd egy Meghan Markle-Harry herceg párhuzam is

Ha hihetünk Lady Whistledown pletykáinak, a Bridgerton következő évadában Meghan Markle és Harry herceg elég nagy hatással lesz a Daphne-Simon kapcsolatra a történetben.

A Bridgerton 2. évadában befigyel majd egy Meghan Markle-Harry herceg párhuzam is

A semmiből dobta le nekünk a Netflix egyfajta karácsonyi ajándékként még tavaly decemberben a Bridgertont, ami olyan szinten lett a nézők kedvence az elképesztő ruhákkal/szexjelenetekkel/pasi felsőtestekkel, hogy az első 28 napban 82 millió háztartásban döntöttek úgy, hogy semmi másban nem akarnak gyönyörködni.

Nem csoda, hogy a folytatást berendelték, s mint kiderült, már jóval azelőtt, hogy bemutatták volna, Regé-Jane Page milyen zavarba ejtően kényezteti azt a bizonyos kanalat…

via GIPHY

Az új évadot már javában forgatják, és mivel a készítők követik az eredeti regények felépítését, ezúttal Anthony Bridgerton, a legidősebb testvér szerelmi élete áll majd a középpontban. De nyugi, nem maradsz Simon Basset kockái nélkül, mivel Daphne Bridgerton és férje továbbra is a sztori része marad. És ha hihetünk a Lady Danbury-t alakító Adjoa Andoh-nak, a szerelmi szálukra elég nagy hatással lesz Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata is.

„Tényleg nem árulhatok el sokat, de amit abszolút tudunk róluk, az az, hogy házasok. Egy olyan házasságról van szó, ahol már van baba, és ott van az a sok akadály, amivel a fiatal, újdonsült szülőknek meg kell küzdenie. Úgy értem. Harry és Meghan, milyen, amikor egy párnak babája születik? Milyen hatással van mindez a fiatalok kapcsolatára?” – mesélte a színésznő az Entertainment Tonight-nak. Szerinte a párhuzam ott is tetten érhető lesz majd, hogy bár Daphne és Simon fiatalok, szerelmesek és imádják egymást, szélesebb társadalmi körökben is helyt kell állniuk, ha tetszik, ha nem. Adjoa szerint pedig ez kifejezetten izgalmas dinamikát ad majd a párosnak. Csak tartanánk már ott, hogy popcornnal az ölünkben daráljuk az új részeket.

Jöhet még néhány infó a Bridgerton sztárjairól?

Még több

Te Te Te