Itt a bizonyíték, hogy Phoebe Dynevor Pete Davidsonnal jár

Hoppá, ezek szerint igazak a pletykák, és Phoebe tényleg összejött Pete-tel. Ha van páros, amit nem láttunk jönni…!

Itt a bizonyíték, hogy Phoebe Dynevor Pete Davidsonnal jár

Szóval úgy néz ki, Hollywood legújabb sztárpárja nem más, mint a Bridgerton színésznője, Phoebe Dynevor és Pete Davidson, akit többek között Ariana Grande exeként ismerhetsz.

Bár Phoebe és Pete még nem tettek semmit hivatalossá, most megvan a bizonyíték arra, hogy összejöttek. A Caverswall nevű angol kisvárosban buktak le, ahol kézen fogva andalogtak és ölelgették egymást. Mindezt egy 14 éves kislány vette észre.

„Úgy tűnt, hogy járnak és nagyon is boldogok együtt. Fogták egymást kezét, megölelték egymást, nagyon is egy párnak látszottak”– mondta Tilly Wagg a Page Sixnek. A mini-Lady Whistledown elmesélte, hogy „épp a házunk előtt mentek el, és Pete-et azonnal felismertem az arcáról. Meg a környékhez képest túl jó ruhák voltak rajta. Azóta ismerem őt, hogy Ariana Grandéval járt. Odarohantam hozzá, kiderült, hogy tényleg ő az, és egy közös képet is csináltunk. Phoebe-től nem kértem képet, mert akkor még nem tudtam, ki ő, de később a nővérem felvilágosított.”

„Előtte nem láttam semmi olyan hírt, hogy netán együtt lennének Phoebe-vel, de mikor megláttam őket, azonnal erre gondoltam” –vonta le a konklúziót Tilly. A korábbi hírek, miszerint Pete csak azért Manchesterbe repült, hogy láthassa Phoebe-t (aki itt karanténozik az édesanyjával), tehát igaznak bizonyultak. A pár amúgy valószínűleg akkor jött össze, amikor Phoebe februárban New Yorkban, Pete szülővárosában járt, amikor a Younger című sorozatban szerepelt.

Pete Davidsonnal Hollywood legszebb női jönnek össze, nézd meg, kik ők:

Még több

Te Te Te