Ilyen hatással lenne Britney Spears életére, ha kikerülne apja gyámsága alól

Britney Spears régóta küzd a jelenlegi felállás ellen, és most közelebb került a céljához, mint bármikor.

Ilyen hatással lenne Britney Spears életére, ha kikerülne apja gyámsága alól

Az élet „drasztikusan jobbá válna” Britney Spears számára, ha nem az apja, James Spears lenne a gyámja, állítja a Page Six forrása. Jelenleg ugyanis ő az a hivatalos személy, aki minden ügyben eljár az énekesnő életében, ő kezeli a pénzügyeit is. Az ügyvédje most hivatalosan is kérvényezte, hogy Jodi Montgomery vegye át ezt a feladatot az apjától, mert a sztár is így szeretné. A bíróság döntésére egy hónapot kell várni, április 27-én kiderül, sikerül-e Britney-nek elérnie mindazt, amiért már régóta küzd.

„Ha Jodi lenne végre a gyámja, teljesen megváltozhatna az élete. Most az apja miatt nem dolgozik. Kijelentette, hogy amíg ő kontrollálja az életét, addig nem hajlandó színpadra állni” – mondja a lap forrása. Britney 2018-ban szakította félbe a turnéját, akkor édesapja egészségügyi állapota miatt érzelmileg labilissá vált. Most viszont úgy érzi, itt az ideje visszatérni a régi kerékvágásba.

A bennfentes azt is hozzátette, hogy a sztár komolyan fontolgatja, hogy leül Oprah-val beszélgetni ugyanúgy, ahogy Meghan Markle és Harry herceg is megtette. „Eldöntötte, hogy meg akarja csinálni, de nem ebben a felállásban. Amíg az apja is a része lenne, nem fogja megtenni. Már több mint egy éve nem áll szóba vele.”

James miatt egyébként már évekkel ezelőtt létrejött a #FreeBritney mozgalom, ugyanis sokan úgy gondolják, hogy akarata ellenére tartja fogva a sztárt. A férfi lezárta az ügyet annyival, hogy elmondta, szerinte a kaliforniai bíróság dolga eldönteni, hogy mi a legjobb a lányának, senki másnak nincs hozzá köze.

Mi a helyzet egyébként most Britney-vel? Kattints és tudd meg:

Még több

Te Te Te