3 csillagjegy, aki végre túljut egy problémás időszakon

Szívd fel magad, tarts ki, mert a megoldás benned van, és a csillagok segítségével hamarosan legyűrsz minden nehézséget. Mutatjuk, kik azok a csillagjegyek, akik hamarosan fellélegezhetnek.

3 csillagjegy, aki végre túljut egy problémás időszakon

Legyen szó munkahelyről, ahonnan már rég el kellett volna jönnöd, egy siránkozó, mindig elégedetlen kollégaáról vagy haverról, akitől villámgyorsan el kell távolodnod, vagy egy kapcsolatról, amitől semmi jót nem remélhetsz. A szuper hír az, hogy a megoldás úton van – ezeknek a csillagjegyeknek mindenképpen.

Ikrek

Hónapok óta egy se veled, se nélküled kapcsolat határozza meg a napi hangulatod, a teljesítményed, a világhoz fűződő és az önmagaddal való viszonyodat. Alapjáraton is hajlamos vagy magadat hibáztatni, ha rosszul alakulnak a dolgok, de ebben a szituációban határozottan önmagadat bünteted, amiért nem érzitek jól magatokat ebben a kapcsolatban. A következő hetekben azonban megismersz valakit (nem, ne romantikus kapcsolatra gondolj), aki felnyitja a szemed azzal kapcsolatban, hogy a másik fél pont annyira hibás, mint te. Elkezded kívülről, reálisabban látni a helyzetet, önmarcangolás helyett pedig olyan döntéseket hozol, ami mindkettőtök javát szolgálja. Most még talán para a gondolat, hogy szakíthattok, de hidd el, kikerülve ebből a mérgező kapcsolatból végre ismét úgy érezheted, szinte szárnyalsz.

Halak

Vagy nem vagy a helyeden, vagy nem a megfelelő emberek vesznek téged körül, legyen szó munkahelyről, kollégákról, baráti társaságról. És bár kitartó vagy, aki hajlamos beleragadni bizonyos helyzetekbe, most úgy érzed, eljött a lépések ideje. Mivel van nálad bátrabb és vakmerőbb csillagjegy (mondjuk ki: igazi biztonsági játékos vagy), eddig nem igazán kockáztattál, most viszont eljutottál arra a pontra, amikor döntéseket kell meghoznod a saját érdekedben. Ehhez bátorságot kapsz majd a csillagoktól, és gyors megoldást az univerzumtól, ami a folytatást illeti. Ami fontos: egy életre megtanulod, hogy hosszú távon kihat rád, ha olyan emberek vesznek körül, akik lehúznak és siránkoznak, és ha hatalmad afelett, hogy ez változzon, élned kell vele.

Rák

Pontos képed van álmaid munkájáról, de eddig valahogy úgy alakult az életed, hogy az álmaid listáján tett ki egy sort. Az ok nagyon egyszerű: nem hitted el magadról, hogy képes vagy rá, és mindig mindenkit alkalmasabbnak találtál rá magad körül. Erre egy nem túl kellemes konfliktus ébreszt majd rá, ami most félelmetesnek tűnhet, de hidd el, rengeteget kamatozol majd belőle. Egyfelől kilépsz a komfortzónádból, megtanulsz kiállni magadért, és olyan lendületet szerzel belőle, ami elég lesz, hogy áttörd a saját magad által felállított határokat. Mi hiszünk benned, és tudjuk, mire vagy képes, a löket pedig, amire vársz, hamarosan érkezik.

Jöhet még több csillagjegy hullás?

Még több

Te Te Te