Emma Stone kisbabája a legnagyobb titokban született meg

Kedvenc színésznőd, Emma Stone nem csinál belőle ügyet, hogy élete minden fontos pillanatába bevonja a rajongókat. Első kisbabája például hetekkel ezelőtt megszületett, de csak most szivárgott ki a híre.

Emma Stone kisbabája a legnagyobb titokban született meg

A koronavírus miatt nem tudtak A-listás esküvőt tartani, ezért nagyon szűk családi körben mondta ki az igent Emma Stone és szerelme, Dave McCary. Ha tehették volna, a terhesség hírét pedig az utolsó pillanatig titkolják, de miután pocakos lesifotók készültek Emmáról, a színésznő kénytelen volt megerősíteni: hamarosan anya lesz.

Azt viszont már nem kürtölték világgá a büszke szülők, hogy megérkezett a kicsi – írja az nlcTMZ információi alapján. Sőt, egészen pontosan március 13-án hozta őt világra Emma, így azóta már bőven otthon élik boldog kis családi életüket.

Arról egyelőre nincs infó, mi a baba neme, ahogy nevet sem tudott elcsípni a lap – édes babafotóban pedig maximum a jövőben reménykedhetünk, és azt is Emma férjétől, Dave-től – ő erősítette meg 2019-ben az eljegyzésük hírét is ezzel az édes fotóval.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@davemccary által megosztott bejegyzés

És jöjjön még néhány babahír, azokból ugyanis kijutott mostanában:

Még több

Te Te Te