Fogadjunk, hogy ezt a hibát te is elköveted takarítás közben

Könnyen beleeshetsz ebbe a csapdába takarításkor, főleg, ha a tip-top csillogás a cél.

Fogadjunk, hogy ezt a hibát te is elköveted takarítás közben

Most, hogy már tényleg tavasz van, ideje rávenned magad a szezonnal járó nagytakarításra. Akár influenszerekre, akár TikTok-trükkökre hallgatsz, ha tisztításról van szó, van egy rakás dolog, amit tehetünk azért, hogy a háló, a fürdő és a konyha is tökéletesen rendezett legyen.

Van jó néhány termék is, amit használhatsz, hogy kimaxold a tisztaságot, és finoman illatozzon az egész ház. De mielőtt előkapod a hipót a szekrényből, tudnod kell, mi a legnagyobb hiba, amit takarítás közben elkövethetsz. A brit Cosmónak a takarítás szakértője, Lynsey Crombie elárulta, hogy a kevesebb több elvét kell követni, akármennyire is csábító felvásárolni mindent IS a boltok polcairól.

Szerinte az emberek nagy része beleesik abba a hibába, hogy „túl sok tisztítószert használ. Sokan elképesztő mennyiségű szerrel fedik be a padlójukat például, de a valóságban ettől nem tiszta lesz, hanem csak csúszós és maszatos.”

„Mindig kövesd a csomagoláson lévő utasításokat – ha azt mondja, fél kupaknyi kell belőle, akkor csak annyi. Nem szabad túltolni ezeket a termékeket. Gyakran elég egy mikroszálas kendő sima vízzel”– tette hozzá.

via GIPHY

Tisztaságmániás vagy? Van még pár tippünk:

Még több

Te Te Te