Jennifer Lopez legyőzte Jennifer Anistont és Victoria Beckhamet is

Kiütéssel győzött Jennifer Lopez, bár a két másik híresség sem maradt el tőle sokkal. Egyetértesz a rangsorral?

Jennifer Lopez legyőzte Jennifer Anistont és Victoria Beckhamet is

Ha valakinek, Jennifer Lopeznek az alakját bizony lehet irigyelni. Hiszen nemcsak arról van szó, hogy bombaformában van, hanem hogy 51 éves is elmúlt és bőven letagadhatná a korát. Valójában minden korosztály iszonyúan felnéz rá, amiért keményen dolgozik, hogy így nézzen ki. És pontosan ezt gondolják a brit nők is, derült ki egy új kutatásból.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Őt választották a legcsodásabb sztárnak a 40 feletti korosztályból: az angol nők 38 százaléka ugyanis nagyon boldog lenne, ha így festene 51 évesen. Ezzel az eredménnyel JLo-nak sikerült letaszítania a trónról az 52 éves Jennifer Anistont, a 40 éves Kim Kardashiant és a 46 éves Victoria Beckhamet is. A pontos eredmények így alakultak:

  1. Jennifer Lopez (38%)
  2. Jennifer Aniston (34%)
  3. Kim Kardashian (31%)
  4. Victoria Beckham (28%)

A listára felkerült még Helen Mirren, Kate Backinsale, Nigella Lawson és Naomi Campbell is. Jennifer egyébként joggal büszke alakjára, amit gyakran meg is mutat az Instán, ám legutóbb nem emiatt került a középpontba. Felröppent a pletyka, miszerint véget ért a vőlegényével, Alex Rodriguezzel való kapcsolata. Utólag JLo tagadta a híreket, és kiderült, minden erővel azon vannak, hogy rendbe hozzák a dolgaikat. Sőt, az énekesnő az álomesküvőről sem mondott le, tovább szervezi azt.

Hozd magad bombaformába te is, mutatjuk hogyan:

Még több

Te Te Te