Egy életre tanultunk Kendall Jenner nevetséges sminkbakijából

A celebek is követnek el sminkbakikat, erre tökéletes példa Kendall Jenner legújabb alkotása.

Egy életre tanultunk Kendall Jenner nevetséges sminkbakijából

Mary Philips az egyik leghíresebb sminkes a sztárok körében, nemcsak a Kardashian-klán rajong érte, hanem többek között Jennifer Lopez és Hailey Bieber is. Na meg persze az az 1,3 millió követője is odáig van érte, aki Instán várja az újabbnál újabb alkotásait. Tényleg gyönyörű sminkeket készít, így nem csoda, ha a celebek is gyakran merítenek ihletet tőle.

Így tett legutóbb Kendall Jenner is, megpróbált lemásolni egy technikát a múzsájától, ám az nem sikerült valami jól. Csak azt érte el vele, hogy megosztotta a rajongóit. Nem állítjuk, hogy ne tudna sminkelni, de talán mind jobban járunk, ha maximum tanácsot ad azzal kapcsolatban, hogyan kerüljük el a pattanásokat és hogyan őrizzük meg a fogaink fehérségét. Merthogy a múltban erre is volt példa.

Kendall viszont most lemásolta Mary egyik kedvenc technikáját, a túlrajzolt ajakakat, ám valamit elfelejtett. A sztársminkes legtöbbször matt színekkel dolgozik és olyan rúzst használ, amin nem üt át az ajkak eredeti körvonala. Így azt az illúziót kelti, hogy az adott személynek sokkal teltebb ajkai vannak.

A modell is erre vágyott volna, de ehelyett inkább nevetségessé tette magát. A nude szájfény miatt ugyanis pontosan látni, hogy csak trükközni szeretett volna. Ezt leszámítva persze tökéletes a sminkje, de az elbénázott ajakkontúr sokat levon az összképből. Ezt még gyakorolni kell!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés

Profi sminkes tartalmat itt találsz:

Még több

Te Te Te