Miley Cyrus olyan levelet írt Hannah Montanának, amitől könnybe lábad a szemed

Miley Cyrus nagyon érzelmes levélben emlékezik meg arról a szerepről, ami megváltoztatta az életét. Hannah Montana elválaszthatatlanul összeforrt a nevével.

Miley Cyrus olyan levelet írt Hannah Montanának, amitől könnybe lábad a szemed

Pontosan 15 évvel ezelőtt került adásba a Hannah Montana első epizódja, amiről a karakter megformálója, Miley Cyrus is megemlékezett. A 28 éves énekesnő 2006-ban, mindössze 13 évesen csöppent bele a showműsorok világába, és egészen 2011-ig alakította a gyerekek egyik kedvenc karakterét. Miley tisztában van vele, hogy voltak mélypontok az életében, amit a fiatalon jött hírnévnek köszönhet, mégis hálás Hannának, akivel a karrierje elkezdődött.

Az énekesnő hálás az édesapjának is, aki elindította ezen az úton, a nagymamájának, hogy igazi rajongói klubot vezetett, az édesanyjának pedig azt köszönte meg, hogy elkísérte őt a színjátszóba. Miley a nagyapjáról is megemlékezett, aki pont a premier előtt hunyt el:

„Apukám édesapját, az én papámat az első évad forgatása alatt vesztettem el. Ki akart tartani, hogy láthassa a premiert március 24-én. De február 28-án elment. Láthatta a reklámot, ami a High School Musical közben ment, és azt mondta, ez élete egyik legbüszkébb pillanata… Összetört a szívem, de tele is volt, mert tudtam, hogy örökre viselhetem a nevét az apáméval egyetemben.”

A sztár hozzátette, hogy a show alatt élte át élete nagy első élményeit: akkor lett először szerelmes, és akkor jött meg először a menzesze, ami azonnal kellemetlen helyzetbe is hozta. „Nem telik el úgy nap, hogy ne emlékeznék arra, honnan jöttem. Egy épület Burbankban, Kaliforniában tele emberrel, akik beteljesítették a sorsomat. Nekem adtak téged. A legnagyobb ajándékot, amit egy lány kérhet. Szeretlek Hannah Montana. Örökké, Miley” – zárta le az énekesnő. Az utolsó epizód akkor került adásba, mikor Miley már 18 volt. Addigra kiadott 3 albumot és megismerkedett későbbi férjével, Liam Hemsworth-szel, akivel 2019-ben szakítottak.

Jöhet még több infó Miley-ról?

Még több

Te Te Te