„Fizettem egy idegennek, hogy megtanítson elélvezni”

Egy lány arról mesélt őszintén, hogy milyen érzés volt életében először kielégítenie saját magát.

„Fizettem egy idegennek, hogy megtanítson elélvezni”

„Egészen néhány nappal ezelőttig, csak a úgy tudtam elélvezni, ha szexeltem valakivel –  maszturbálás közben sosem” – kezdte a névtelen vallomását az amerikai Cosmónak egy lány. „Először azt gondoltam, hogy ez teljesen normális, hiszen tudom jól, hogy szex közben sem kell mindig az orgazmusra koncentrálni. Ám végül odáig jutottam, hogy már egyáltalán nem volt kedvem meg sem érinteni magamat. Inkább teljesen lemondtam a maszturbálásról.

A barátnőim azonban nem hagyták annyiban a dolgot, és meglepetésből előfizettek nekem egy Dipsea nevű audio pornó alkalmazásra. Ebben a bizonyos appban különféle erotikus történeteket lehet meghallgatni, sőt valójában még ennél is több van benne.  Van ugyanis egy egészen különleges funkciója: a segítségével rész lehet venni különféle vezetett audio foglalkozásokon, ahol megtanítják az érdeklődőket az önkielégítésre. Mikor ezt megtudtam, azonnal éreztem, hogy nekem is erre van szükségem.

Az egészet úgy kell elképzelni, mint egy 45 perces, intenzív tanfolyamot, ahol lépésről lépésre elmagyarázták, hogyan kell magunkat megérinteni, milyen technikákat érdemes kipróbálni. Amikor elindítottam az első foglalkozást, egy szexi, mély férfihang szólalt meg, aki először a fantáziálásról beszélt, majd utasítani kezdett, hogy hol és hogyan érintsem meg magamat. A melleimmel kezdtük, később elkezdtünk haladni lefelé, és végül arra kért, hogy az ujjaimmal simogassam a csiklómat. Elképesztően szexi volt!

Később áttértünk a segédeszközökre, fognom kellett a vibrátoromat, és azzal is végig kellett bizsergetnem az egész testemet, mielőtt ismét a csiklómhoz értem volna. A lecke végén a dögös férfihang arra is felhívta a figyelmemet, hogy mennyire fontos, hogy bátran változtassunk a maszturbálási szokásainkon akkor, ha valami számunkra nem működik. Bevallom, a foglalkozás végén már alig vártam, hogy végre belevethessem magam az applikáció erotikus történeteibe.

Szerencsére én azok közé a nők közé tartozom, akik képesek elélvezni szex során, tehát magát az orgazmust korábban már megtapasztaltam. De hadd mondjam el, hogy az első élvezésem maszturbálás közben, egy egészen más dimenzió volt! Teljesen más volt, mint szex közben. Fenomenális volt, olyan volt, mintha egyenesen felrobbantam volna. Örök hálával tartozom az idegen férfinak, aki megtanított igazán elélvezni.”

Még több pikáns igaz történetet olvasnál?

Még több

Te Te Te