Nem hiszed el, mit csinál részegen Cole Sprouse

Cole Sprouse nagyon vicces titkot árult el: kiderült, mit szokott részegen nézni.

Nem hiszed el, mit csinál részegen Cole Sprouse

Cole Sprouse leleplezte egy hihetetlenül mulatságos titkát: akárhányszor ittas állapotba kerül, megnéz egy részt a Zack és Cody életéből. Tudod, a Disney-sorozatból, ami híressé tette őt és a tesóját, Dylant.

A dolog a Vogue 73 kérdés nevű interjújában derült ki: „amikor részeg vagyok vagy nárcisztikusnak érzem magam, visszanézem magam. Amúgy utálom látni magam bármiben, amit csinálok, szóval általában próbálom távol tartani magam a munkáimtól.”

De azért a gyerek sorozat mégiscsak közel áll Cole szívéhez. „Tudom, hogy nyálasan hangzik, de még mindig mélyen kötődöm a Zack és Cody-hoz” – mondta a színész, a testvérével együtt 2005 és 2008 között alakították a szállodában lakó ikreket. A szériában eltöltött idő pedig megtanította neki, hogy nem is olyan egyszerű a színészet.

„Nagyon versengő aréna a filmezés. A közvetlen konkurenciámat az egypetéjű ikertestvérem jelentette, de ugyanannál az asztalnál ettünk, tehát egy csapatot alkottunk” – magyarázta Cole, és hozzátette, hogy nem is annyira neki, mint inkább a közönségnek volt nehéz az, hogy Dylannel egy iparágban dolgozott. „Valójában ez egy kétélű kard. Dylan minden teljesítményében én is sütkérezek.”

Az egyik kedvenc emléke amúgy a sorozatról, mikor elballagott az általános iskolából és a stáb rendezett neki (és a tesójának) egy hatalmas ballagási bulit: „elsírtam magam a kamerák előtt.” 

Cole és Dylan Sprouse a Zack és Cody életébenFotó: Getty Images/Dean Hendler

Még több Cole Sprouse-ért katt ide:

Még több

Te Te Te