4 csillagjegy, akinek március utolsó hétvégéjén megváltozik az élete

Sok meglepetést tartogat még a hónap vége!

4 csillagjegy, akinek március utolsó hétvégéjén megváltozik az élete

Kos

Karantén ide vagy oda, a Kosoknak sosincs megállás. Már az elmúlt hetekben is történt néhány mérföldkő az életedben: lehet, hogy olyan új ismerősöket szerezték, vagy projektbe kezdtél bele, ami az egész jövődet megváltoztatja. Megeshet, hogy anyagiak terén eddig nem úgy alakult minden, ahogy vártad, de ne aggódj, március vége mindenben kárpótol majd! Hamarosan egy régen várt álmod válik majd valóra – akár a szerelmi életedben, akár a karrieredben.

Bika

Bár a karriered szempontjából az elmúlt hónapokban nem panaszkodhattál, most végre készen áll meghozni egy igazán nagy döntést. Március végén eljön annak az ideje, hogy búcsút ints azoknak a dolgoknak, amikről a lelked mélyén eddig is tudtad, hogy nem neked valók. Legyen szó, akár a munkádról, akár a magánéletedről.

Mérleg

A kreatív energiáid már eddig is túlbuzogtak, de végre eljött az ideje, hogy neki kezdj az ötleteid megvalósításának. Lehet az egy saját könyv megírása, egy új projekt elindítása, a lényeg, hogy végre létrehozd azt, amire mindig is vágytál. Ha  itt a lehetőség, ne félj megmarkolni azt!

Nyilas

Az év első néhány hónapja nem feltétlenül úgy alakult, ahogy azt vártad, de itt az ideje, hogy felrázd végre magad a hosszúra nyúlt téli álmodból. Március végén több szempontból is megváltozhat az életed: a nagy ötleteidet, újító projektjeidet ideje másokkal is megosztanod, mert a segítségükkel, valódi csodákat hozhatsz majd létre.

Asztro-fan vagy? Nálunk bőven találsz érdekes csillagjegyes cikket:

Még több

Te Te Te