Meghan Markle eddig soha nem látott oldalát mutatta meg

Jótékonykodás közben fény derült Meghan egy eddig rejtett tehetségére.

Meghan Markle eddig soha nem látott oldalát mutatta meg

Meghan Markle gyakran lep meg minket egy-egy rejtett tehetségével. Először kiderült, hogy fantasztikusan jól beszél spanyolul, amit azóta többször is megvillantott, aztán meg ott van a kalligráfia, aminek a művészetét szintén kiválóan műveli (ezt a Harrynek adott évfordulós ajándékában mutatta meg).

Most pedig bebizonyította, hogy a konyhában is extra ügyes, mikor összeütött egy Sütimester-szintű tortát. Figyelem: a látványtól azonnal megéhezel.

Meg a saját kertjében termesztett citromokat felhasználva készítette el a nagyon guszta sütit, ezáltal téve még személyesebbé a World Central Kitchen non-profit szervezetnek sütött ajándékot. Az alapítvány osztotta meg a tortáról készült képet a Twitteren, a posztban pedig azt írták: „A Női Történeti Hónap alkalmából összefogtunk a Sussex herceg és hercegnéje által létrehozott Archewell alapítvánnyal, hogy Chicago lakóinak ételt biztosíthassunk, és terjesszük a megbecsülés és támogatás üzenetét. Desszertnek a hercegné által sütött citromos olíva olaj torta volt – a hercegné saját citromjaiból.”

Egyébként az alapján, amit Harry James Cordennek mesélt, Meghan valóban igazi konyhatündér: az általa készített „fenséges, organikus keverékből” készült minden nap Archie kedvenc reggelije, a gofri. Szóval most már egy kérdés maradt: hol lehet petíciót indítani azért, hogy Meghan kiadjon egy receptkönyvet?

Meghan egyébként az egészséges életmód elkötelezett híve, érdemes megfogadni a tippjeit:

Még több

Te Te Te