Megszületett Hilary Duff harmadik gyermeke!

Hilary egy nagyon intim fotóval jelentette be harmadik babájának születését, akinek végre a nemét és a nevét is megtudtuk.

Megszületett Hilary Duff harmadik gyermeke!

Megszületett Hilary Duff harmadik, és Matthew Komával közös második babája, Mae James Blair.

A színésznő korábban elmondta, hogy retteg attól, hogy lánya születik és titkon fiúra vágyik: „Valójában kicsit félek attól, hogy megint lányom lesz, mert Banks elég nehéz dió volt babaként, de most már nagyszerű, úgyhogy megéri. Nem tudom, de a fejemben úgy képzelem, hogy ő az egyetlen kis hercegnőm, akinek két erős fiú tesója lesz.” Sőt, azt is hozzátette, hogy a megérzései is fiút sugallanak – ám, ahogy ezt a bébi neve is mutatja, ez most nem jött be, hiszen Mae kislány lett.

Hilary ahogy már korábban, most is otthon, egy medencében szülte meg a gyermekét, amiről a kicsi érkezését bejelentő Instagram poszt is tanúskodik. Ebben az sztár azt is megosztotta, hogy Mae három napja, március 24-én született. A fotón amúgy a Matthew-val közös kislányuk, a két éves Banks és a sztár korábbi házasságából született fia, a 8 éves Luca is rajta van, akik a kép szerint nagyon élvezik a nagytesó-szerepet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés

Igazi bébibumm van Hollywoodban, nézd meg, kiknek született mostanában gyereke:

Még több

Te Te Te