A One Direction sztárja börtönnek érezte az együttest

Niall Horan elárulta, hogy a One Direction tagjaként gyakran fogolynak érezte magát.

A One Direction sztárja börtönnek érezte az együttest

A One Direction tavaly ünnepelte a 10. évfordulóját – ekkor lettek harmadik helyezettek az X-faktorban. Azóta készítettek 5 albumot, nyertek egy rakás díjat, és még annál is több toplistás rekordot döntöttek meg. Azóta „szünetet tartanak”, így az együttes tagjai egyre szabadabban beszélnek arról, milyen is volt valójában a One Direction élete.

Most Niall Horan árulta el Dermot O’Leary People, Just People című podcastjében, mennyire nem volt meg ez a csillogás a kulisszák mögött. Az énekes elmondta: gyakran fogolynak érezte magát a fiúbandában.

„Az első években 17, 18, 19 évesek voltunk, ezért néhányszor eléggé börtönnek éltem meg a helyzetünket, sokat küzdöttem ezzel. Nem értettem, miért nem bírnak egyszerűen kiengedni minket? Csak legalább sétálni akartunk volna egyet– idézte fel Niall. – De nem tudhatod, mi van egy rajongó fejében. Most már teljesen megértem az egészet, de akkor szinte könyörögtünk, hogy kint lehessünk, sétálhassunk az utcán. Úgy éreztük, nem értik meg, hogy fiatalok vagyunk és szükségünk van a szabadságra.”

Niall azt is elmondta, hogy bár beutazták a koncertturnéikkal a világot, nem láthattak valójában semmit, miután a kint gyülekező fanok csapatai miatt nem hagyhatták el a hotelt. Egy például, mikor Peru fővárosában voltak, „a rendőrség megszámolta a tömeget, és egész idő alatt úgy 10 ezer ember ácsorgott az utcán.”

Remélhetőleg, ha egyszer valaha újra összeáll a One Direction, a fiúk sokkal jobban fogják tudni majd élvezni a sikert.

Érdekel, mi a helyzet a 1D többi tagjával?

Még több

Te Te Te