Így alszol a csillagjegyed szerint

Fogadjunk, hogy a csillagok neked is pontosan megjósolták az alvási szokásaidat. Mellé néhány jó tanáccsal is ellátunk, hogy mindig tökéletesen kipihent legyél!

Így alszol a csillagjegyed szerint

Kos

Ha nem tudsz egy igazán jót aludni, akkor másnap szinte képtelen vagy dolgozni, ha pedig suliba jársz, egyszerűen nem tudsz figyelni az órákon. Szóval neked extra fontos, hogy este időben lefeküdj, és ne hagyd, hogy a gondolataid ébren tartsanak. Olvass egy jó könyvet!

Bika

Imádsz lustálkodni, de ez nem jelenti azt, hogy ne dolgoznál keményen. Ehhez a munkabíráshoz azonban szükséged van vagy 10 óra alvásra, ha ez nincs meg, nem jó a közeledben lenni… Biztos, ami biztos, ezentúl dőlj le egy kis szunyára meló után, meglátod jót fog tenni és az éjszakai alvásodba se zavar be.

Ikrek

Tudjuk, nehezen szakadsz el a világtól, ezért sokszor tévére alszol vagy filmet nézel a laptopon. Ezt felejtsd el, mert hosszú távon nagyon rosszat tesz, neked is szükséged van a nyugalomra, pihenésre, hogy feltöltődj. Legalább 8-10 órát kéne aludnod minden nap, akkor rendben lennél!

Rák

Sajnos te az a típus vagy, aki estére nagyon felélénkül, ezért sokszor nehezedre esik időben lefeküdni. Ha azonban egyszer elalszol, már senki nem ébreszt fel reggelig. Sokat tehetsz a kipihentségedért, ha napközben akár többször is lepihensz félórára.

Oroszlán

Ősszel és télen gyakorlatilag téli álmot alszol, sokkal több pihenésre van szükséged, mint a melegebb, energikusabb hónapokban. Ne aggódj, ez nálad teljesen oké, az igazi tavasz, majd a nyár beköszöntével pár óra alvással is beéred majd, elképesztően fel fogsz pörögni.

Szűz

A csillagjegyek közül talán te vagy a legrosszabb alvó, mert állandóan agyalsz. Alvás helyett azon jár az eszed, aznap mit kellett volna másképp csinálni és mi lenne ha… Muszáj ezzel leállnod, mert a tartós kimerültség nagyon komoly egészségügyi problémákhoz vezethet.

Mérleg

Nem vagy lusta, de egyszerűen szükséged van arra a 10 óra alvásra, hogy rendesen tudj teljesíteni a mindennapokban. Ha nem jön össze, ember legyen a talpán, aki kibírja a veled töltött időt. Próbálj meg kialakítani egy rendszert és napközben semmiképp ne pihenj le!

Skorpió

Hétköznapokon simán elvagy pár óra alvásokkal, különösebben nem visel meg, ha nem jut annyi idő a pihenésre. Hétvégén azonban mindent bepótolsz, ilyenkor sokszor fel sem kelsz az ágyból. Tőled ez teljesen oké, de azért tolhatsz egy kis meditációt a lelki egészségedért ébredés után!

Nyilas

Kevés alvással is beéred, de arra azért nagy szükséged van. Olyan típus vagy, akinek a fél szeme mindig nyitva van, figyelsz még álmodban is. Hiába, a csillagjegyek közül te vagy az őrző-védő, a hősök pedig sosem pihennek.

Bak

Te fekszel le legkorábban a csillagjegyek közül, aminek az az oka, hogy reggel korán ébredsz. Néha azonban nem sikerül átaludnod az éjszakát, fura álmok gyötörnek, ilyenkor nehezen alszol vissza. Egy forró fürdő elalvás előtt könnyen segíthet ezen.

Vízöntő

Komolyan veszed a munkát és az alvást is, ezért igyekszel jól csinálni. Mivel tele vagy ötletekkel és gondolatokkal, nehezen alszol el, neked kimondottan jót tehet, ha egy filmre szenderedsz el. Csak arra figyelj, hogy beállítsd a tévén, mikor kapcsoljon ki.

Halak

Te vagy a csillagjegyek közül a legnagyobb álmodozó, ezért általában könnyen elalszol. Neked 10 óra sem elég, olyan vagy, aki sosem kelne ki az ágyból, ha tehetné. Az álmaid színesek, izgalmasak és érzelemdúsak.

Ezekkel a cikkekkel kimaxolhatod a szundizást:

Még több

Te Te Te