7 elgondolkodtató rajongói teória, amik akár igazak is lehetnek

Már csak az a kérdés, hogy te vajon elhiszed-e ezeket az elméleteket?

7 elgondolkodtató rajongói teória, amik akár igazak is lehetnek

A vérbeli rajongók hajlamosak a maguk módján értelmezni a kedvenc filmjeiket vagy sorozataikat: mindenben rejtett üzeneteket, és utalásokat látnak és néha még azt sem hajlandók elhinni, ami ott van a szemük előtt. A Buzzfeed nemrég az olvasói segítségével összegyűjtötte a valaha hallott legvadabb rajongói elméleteket, a következőkben ezekből hoztunk el egy válogatást.

A Jóbarátok valójában csak Phoebe fejében létezett

„Hajléktalan zenészként kiszúrhatott egy baráti társaságot a kávézóban, és elképzelte, hogy ő is a banda tagja. A srácok köré kitalált egy sztorit és egy háttértörténetet, és a sorozat egész története valójában csak az ő agyszüleménye volt.”

via GIPHY

 

A Jetson és a Flintstone család ugyanabban a disztópikus jövőben él

„Míg a gazdagok, tehát Jetsonké a felhők felett élnek, addig a nincstelenek, azaz Flinstone-ék lent maradtak a kietlen Földön. Az elméletet bizonyítja az is, hogy Flinstone-éknál karácsony is van, meg egy csomó másik ünnep, amikről az őskorban alapból nem hallottak volna az emberek.”

via GIPHY

 

A L’ecsóban az idős hölgy a mese elején az ételkritikus anyukája

„Abban a flashback jelenetben, amikor a kritikus eszi a lecsót, láthatjuk a házát, ami nagyon hasonló ahhoz, amit a film elején is láttunk és még az anyja arcát is mutatják, ami szintén hasonlít az idős hölgyre.”

via GIPHY

 

James Bondnak valójában az a célja, hogy elterelje a többi kémről a figyelmet, akik így titokban dolgozhatnak

„A rosszfiúk és a többi kémek is mind ismerik Bondot, hiszen csak ritkán álcázza magát.  Direkt felhívja magára a figyelmet és látványosan belerondít az ellenség tervébe, hogy közben a valódi kémek beszivároghassanak és elvégezzék az igazi munkát. Bond valójában csak biztonságos terepet akar teremteni a többieknek, azért csinál mindent olyan látványosan.”

via GIPHY

 

Joker valójában háborús veterán

„Heath Ledger alias Joker A sötét lovag című filmben nemcsak profin használja a fegyvereket és a robbanószereket, de testi és lelki sebei is vannak. Az egyik jelenetben arról beszél, hogy az emberek mennyire közömbösek akkor, ha például felrobban egy katonákkal tömött teherautó, de mindenki elveszíti az eszét, ha egy polgármestert ölnek meg. Nem lepődnék meg, ha ez a poszttraumás stressz egyik jele lenne.”

via GIPHY

 

A Mátrixban Zion csak a virtuális valóság egy újabb szintje

„Zion, a föld alatti város, amit az emberiség utolsó bástyájának gondolunk, valójában csak egy újabb réteg a virtuális valóságban.  Azért jött létre, hogy az emberek az irányításuk alatt tartsák a robotokat.”

via GIPHY

 

Pán Péter ölt meg valójában minden elveszett fiút, amikor azok felnőtté váltak

„Hook kapitány és kalózai mind elveszett fiúk voltak, akiknek sikerült elmenekülni és most megpróbálják Pétert megállítani.

via GIPHY

Imádsz elmerülni az összeesküvés elméletekben?

Még több

Te Te Te