Megőrül a világ ezért az isteni répatortáért

Ha még nincs bevált répatorta recepted húsvétra, akkor ezt látnod kell – de akkor is, ha már van.

Megőrül a világ ezért az isteni répatortáért

Már csak napok kérdése és jön a nyuszi, mi pedig veled együtt alig várjuk, hiszen egyrészt magával hozza a hosszú hétvégét, és egyben azt is jelenti, hogy most már visszavonhatatlanul tavasz van. Úgyhogy részünkről már napok óta a húsvéti díszítéseken megy az agyalás, azon kattogunk, hogy milyen idő lesz és, hogy idén mi kerüljön az asztalra.

Mert hát a húsvét sok szempontból tök ugyanolyan, mint a karácsony: megvannak a klasszikus fogások, ezerrel pörögsz a konyhában és hatszázféle sütit készítesz. De ahogy decemberben a bejgli, úgy tavasszal a répatorta az, ami kivétel nélkül mindig a menü részét képezi – és a karácsonyi klasszikushoz hasonlóan, ennél a desszertnél is mindenki más receptre esküszik.

Viszont mi most találtunk egy nagyon menő videót a TikTokon, amit már majdnem 9 millióan néztek meg és 1,5 millióan lájkoltak. És mivel ennyi ember nem tévedhet, kijelenthetjük, hogy ez most a net kedvenc répatortája. Ha úgy érzed, eddig nem találtad még meg a tökéletes tészta/krém/mindkettő receptjét, újításra vágynál vagy csak kíváncsi vagy, mennyiben különbözik a te módszeredtől, nézd meg ezt a TikTokot, aztán görgess lejjebb, mert egy meglepetéssel készültünk!

@zaynab_issa

My very favorite carrot cake recipe 🥕#cake #bakingtiktok #bakingrecipe #baking #easyrecipe #tiktoktutorials #fyp #foryou #dessertrecipe #sweettooth

♬ SUNNY DAY – Matteo Rossanese

A Cosmo nyuszijától húsvéti tojás helyett a legfinomabb répatorta letölthető, nyomtatható receptjét kapod ajándékba:

Letölthető húsvéti répatorta recept

Jöhet még néhány isteni süti recept?

Még több

Te Te Te