Így rendezhetsz te is felejthetetlen Bridgerton partyt

A tematikus bulik már alapból szuper menők, főleg ha Briderton stílusban szervezed meg!

Így rendezhetsz te is felejthetetlen Bridgerton partyt

Mostanra kétség sem fér hozzá, hogy a Bridgerton a Netflix egyik legmenőbb produkciója, sőt tulajdonképpen a jelenleg streamelhető összes sorozat közül is magasan vezet! Annyira népszerű lett, hogy több mint három hónappal a premier után is még mindenki rá van kattanva, a netet pedig sorra árasztják el az inspirációs képek ruhákról, sminkekről, lakberendezésről. Sőt, hírességeket és nagy divatházakat is megihletett a Bridgerton stílusa!

Szóval nem lepődünk meg, ha ezek után, a lezárások utáni első bulidra te is egy vintage bált álmodtál meg. És ehhez mi most össze is gyűjtöttünk neked minden elengedhetetlen kelléket!

Virágok mindenhol

Ugye te is észrevetted, hogy a sorozatban, bárhol is játszódik épp a jelenet, minden tele van friss, színes virágokkal! Szóval nincs Bridgerton buli hatalmas csokrok és asztaldíszek nélkül. Oké, ez picit megdobja a költségvetést, de a jó hír az, hogy egy-egy jól megkomponált virágdísz annyira megtölti élettel a teret, hogy sok másra már nem is lesz szükséged!

(Fotó: LIAM DANIEL/NETFLIX)

(Fotó: LIAM DANIEL/NETFLIX)

Gyertyából sosem elég

A másik alapfelszerelés a gyertyák. Egyrészt mert akkoriban nem igazán voltak még lámpák vagy díszvilágítás, másrészt elképesztően jó hangulatot ad a bulidnak a sok gyertya és gyertyatartó. Még akkor is tegyél ki párat, ha nappal van az esemény! Ettől lesz igazán elegáns és korhű hangulata.

via GIPHY

Pompás poharak

Most végre bedobhatod a nagyi régi, giccses étkészletét, procelántányérjait és kristály poharait. Mottó: semmi sem túl sok, ha a terítékről van szó! Sőt, ha van néhány régi vázád, tükröd, tálcád, vagy hímzett terítőd, az is jól jön!

via GIPHY

Királyi fogások

Ha már az asztal full pompában díszeleg, nem tehetsz rá szalámis kenyeret! Jesszus, Lady Whistledown mit szólna? Keress a neten különlegesebb recepteket, a végeredmény érdekében kivételesen most szánj időt a pepecselősebb kajákra is. Az is jó megoldás lehet, ha sokfélét csinálsz, de mindenből csak egy kicsit. Jól mutatnak az apró, habos sütik, falatkák, mini szendvicsek.

via GIPHY

Kint és bent

Az a jó, hogy lényegében bármilyen eseményt megrendezhetsz Bridgerton stílusban, hiszen a sorozatban a hatalmas bálok mellett luxi brunchokat és délutáni teapartikat is tartottak (lényegében folyamatosan buliznak, LOL), és ráadásul ezeket mind szabadtéren, ami mostanság különösen fontos! Vagyis simán belefér a fűben ücsörgős piknik és a kerti parti is.

via GIPHY

Na és te ki vagy?

És ha már a dekor összeállt, te jössz! Muszáj, hogy az outfited minden részlete passzoljon az eseményhez, ezért egyáltalán nem túlzás, ha jelmezt kölcsönöztök. De az is jó megoldás, ha választasz egy hosszú, elegáns ruhát. Lehetőleg legyen színes vagy virágos, de minimum csipkés vagy csillogó. A hajadba pedig mehetnek a loknik, gyöngyök, virágok, tollas fejdíszek, ja és persze a hosszú kesztyűről se feledkezz meg!

(Fotó: LIAM DANIEL/NETFLIX)

(Fotó: LIAM DANIEL/NETFLIX)

(Fotó: LIAM DANIEL/NETFLIX)

(Fotó: LIAM DANIEL/NETFLIX)

(Fotó: LIAM DANIEL/NETFLIX)

Ha igazi sorozatfan vagy, ezekre is biztosan kíváncsi leszel!

Még több

Te Te Te